Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana_ żona

Czy to znaczy, że mnie zdradził?!

Polecane posty

Gość rozczarowana_ żona

No więc mój maż jest nauczycielem wychowania fizycznego, ostatni miesiac wraz ze swoimi dwoma kolegami i trzema koleżankami z pracy spędził na projekcie sportowym w Niemczech... Do domu wrócił wczoraj wieczorem, razem z corka z tęsknotą na niego czekalysmy, on dzwonił codziennie wieczorem, mówił że kocha, tęskni, a wczoraj wrócił bez entuzjazmu w nocy spal odwrócony do mnie, zawsze po takim czasie rozłąki mial ochote na zblizenie, a teraz?! Słusznie wydaje mi sie, że mnie zdradził? :(

Gość gość
całkiem mozliwie.

Gość gość
moze cos zlapal?

Gość rozczarowana_ żona
Z drugiej strony, mąż zawsze byl mi wierny, niewiem czy moglby mi to zrobic:(

Gość gość
Moglby. Tym bardziej, ze 3 facetow i 3 babki, czyli bylo do pary.

Gość gość
To na pewno byl wyjazd sluzbowy a nie prywatny?... Za granica mniejsze ryzyko przylapania na zdradzie. Widzialas jakies dokumenty, zdjecia z tego jego wyjazdu?

Gość rozczarowana_ żona
Co miałby złapać?

Gość gość
Miesiac go nie bylo? Oho, to mial czas zblizyc sie z kolezanka. Niefajnie to wyglada, zwlaszcza jesli tylko dzwonil - nie przyjechal choc na jeden weekend?... Przeciez Niemcy nie leza tak daleko.

Gość rozczarowana_ żona
Tak napewno był na wyjeździe sluzbowym widziałam dokumenty, był tam dyrektor szkoly ... nie mogę uwierzyć w to ze poszedłby do lozka z inna...

Gość gość
Miesiac poza domem na wyjezdzie damsko-meskim, a po powrocie zima? Kiepsko.

Gość rozczarowana_ żona
Przyjechał na jeden weekend... Wtedy nie wydawało mi sie,że jest coś nie tak

Gość gość
Autorko, kochasz mu i jestes mu wierna, wiec sadzisz przez pryzmat wlasnych wartosci. Doradzam jednak czujnosc, obserwuj go teraz. Bo to nie jest normalna reakcja stesknionego malzonka.

Gość Dgdgota
A może był poprostu zmęczony, po długiej meczącej podróży. Pomyśl też o tym. Ile lat jesteście już razem?

Gość gość
Byl w domu w miedzyczasie? To fajnie. Ale wczoraj chyna nie moglby byc tak zmeczony, zeby musiec zlekcewazyc Twoja tesknote i oczekiwanie zblizenia po rozlace. Nie gryz sie na zapas, ale sluchaj rad i przygladaj mu sie teraz uwaznie. Ja sekretnie przejrzalabym tez jego komorke, kieszenie, bagaz w ogole. Tak na wszelki wypadek.

Gość gość
Na pewno ma jakies foty z tego projektu. Sprawdz, czy wszystko ok, z nikim sie nie obejmuje itd. Nawet na grupowych czasem szczegoly zdradzaja zbytnia zazylosc. Nie chodzi mi o wzbudzanie w tobie niepokoju, ale skoro czujesz, ze cos jest nieteges, lepiej sprawdzic.

Gość rozczarowana_ żona
Brałam też pod uwagę jego zmęczenie teraz mąż jeszcze śpi,zobaczymy jakie bedzie jego zachowanie jak wstanie. A jesteśmy razem juz piętnaście lat...

Gość rozczarowana_ żona
Teraz mam okazję przeszukać jego rzeczy i komórkę, może to faktycznie konieczność

Gość Dgdgota
Doradzacie, by sprawdziła, szukała i znalazła dowody zdrady. Tylko mam pytanie, po co ta wiedza autorce? Mają dziecko, wspólny dom i poukładane życie, nie trzeba tego psuć.

Gość gość
a skąd wiesz, ze był ci zawsze wierny, razem jesteś z nim 24 godzin na dobę, nie żartuj,

Gość rozczarowana_ żona
W sumie jesteśmy ze soba cały czas tzn pracujemy w tym samym budynku, razem wwracamy do domu, wiem ze jakby chcial to i tak by się wyrwal, ale nie wydaje mi sie.Zastanawiam się tylko czy przeszukać tę rzeczy...

Gość gość
Rob jak uwazasz. Ja tez bym sprawdzila zamiast sie zadreczac. Coz, malz wyrwal sie z domu na m-c, kto wie, czy go nie ponioslo. Malo to harpii na tym swiecie? A obraczka na placu niekoniecznie musiala od niego odstraszac napalone sportsmenki czy tam wuefistki. Ten komentarz o tym, po co psuc dotychczasowe 15 lat - brak slow, ale niektore wola tlumic w sobie niepokoj i udawac, ze wszystko jest jak dawniej.

Gość gość
Ja również dyskretnie bym wszystko sprawdziła i uważnie obserwowała dalsze zachowanie ślubnego wobec mnie.

Gość rozczarowana_ żona
Jezu przed chwilą chciałam wrzucić do prania jego koszulki i znalazłam na wierzchu walizki pudełko z bielizną...

Gość gość
Facet to świnia! tak jak w piosence!!! Jeśli tak się zachowuje jak piszesz to jest coś na rzeczy bo to nie jest normalne zachowanie.

Gość rozczarowana_ żona
Z kolei telefon zabrał ze sobą do sypialni...

Gość gość
Ja pierd....lę!

Gość gość
a nad czym tu sie zastanawiac? jesli nie chcesz zyc w nieswiadomosci, to szukaj, jest twoim mezem, wiec jego telefon i inne rzeczy osobiste nie powinny byc zadna tajemnica, sprawdzaj bez wyrzutow sumienia. jesli nic podejrzanego nie znajdziesz, a dalsze zachowanie w waszych delacjach bedzie jak dawniej, odetchniesz. a tak to ciagle bedzie wracala do ciebie mysl, ze moze cos ci umknelo. trzymaj sie!

Gość rozczarowana_ żona
Niewiem co mysleć, niewiem dla kogo to kupil...

Gość gość
Mój też łaził z telefonem wszędzie ,czyli zdradza Cię na bank! Ale postaraj się zachować zimną krew i udaj że nic nie wiesz! Musisz przemyśleć co dalej robić (

Gość gość
Oho, atak podszywów.