Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak nosic duzy pierscionek i zegarek

Polecane posty

Gość gość

Nie przepadam za bizuteria, ale chcialabym zaczac nosc****erscionek, ktory dostalam na pamiatke. Jest to duzy pierscien, srebrny, z oczkiem w ksztalcie trojkata. Nosze go na lewej rece na srodkowych palcu. Rowniez na lawej nosze zegarek - srebrny, branzoletka bardzo cieniutka(ok 0,5mm). Wydaje mi sie tylko, ze zegarek i pierscionek na tej samej rece sie gryza, poprostu za duzo tych ozdobek. A na prawej nie lubie nosic zadnych ozdob. Dlatego mam pytanie, jak uwazacie nosic to i to na lewej, czy raz zegarek a raz pierscionek?

Gość gość
Podbijam temat

Gość gość
ja zegarek nosze na lewej rece pierścionek , jeśli jeden, włożyłabym na prawą ale jeżeli ty nie lubisz biżuterii na prawej rece, załóż zegarek i pierścionek na lewą

Gość gość
Ja też j.w.

Gość gość
jesli bedziesz miec na tej samej rece, to nie wydobedziesz pelnej urody i zegarka, i pierscionka moim zdaniem lepiej zdecydowac sie na jedno (skoro nie chcesz rozdzielac na 2 rece)

Gość gość
Hej dziewczyny dzieki za odpowiedzi. A nie uwazacie, ze zegarek na lewej a duzy pierscien na prawej to jednak za duzo tego dobrego? Nie bedzie to wygladalo tandetnie?