Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekspert do spraw związkowych

Oto jak wygląda w 99% związek kobiety i mężczyzny i jak przebiega!

Polecane posty

Gość Kobieta expert
Do Areckiego- nie miałbyś szansy wyrzucić bo za nic nie przekroczyłabym progu Twojego domu. Mnóstwo kobiet ma roszczeniową postawe.

tu masz kobieto rację. Mój próg,i to ja decyduję kogo za ten próg wpuścić. Nawet jak bym cię wpuścił, to właśnie daję sobie tydzień na korektę. Po tygodniu już bym wiedział że zrobiłem błąd. A jeśli piszesz,że ty byś nie przekroczyła progu mojego domu, to niewielka strata by była.

Gość Kobieta expert
Szanowny Panie Arecki- niejeden Pana post na tym niezwykle interesującym forum ;-)przeczytałam i stwierdzam z przykrością, że dla mnie jest Pan totalnie nudnym mężczyzną, któremu w realnym świecie nie miałabym ochoty poświęcić choćby 5 minut. Należy Pan do tych, ktorzy są święcie przekonani o swojej racji tylko ze względu na dojrzały wiek.

Gość ekspert do spraw związkowych
To powiedzcie mi w takim razie CO TAKIEGO kobieta wnosi do związku oprócz ciała? Zagadka XXI wieku.

Gość gość
widze że autor woli bułeczki i gardzi motylami:classic_cool:

ha ha ha. Ze względu na swój dojrzały wiek. To nie dojrzały wiek, ale to czego przez te lata można doświadczyć, zdobyć.i przedewszystkim osiągnąć zamierzone cele. Ja osiągnąłem te cele, a nawet więcej. Więcej, bo wybrałem na żonę kogoś,kto pusty w środku niejest. Dodam że moja intuicja podpowiadała mi że to jest właśnie ta osoba, i po tygodniu mieliśmy ustaloną datę ślubu.

a te pani 5 minut. No cóż. Tych pięciomnutówek było sporo. Czasem nawet całe noce trzeba było spędzić.