Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona w nim

Zauroczyłam się w nauczycielu.

Polecane posty

Gość zauroczona w nim

To okropne, bo zauroczyłam się w nauczycielu. Jest on młody, ma dwadzieścia kilka lat, dopiero co zaczyna uczyć. Jest przystojny, wesoły, ze wszystkimi rozmawia. Uczy francuskiego. Szkoda, że mnie akurat nie uczy, bo ja jestem na innym języku. Możecie pieprzyć, że jak to, że tak nie można, że to nieetyczne i inne bzdury, ale bardzo chciałabym go na siebie nakręcić. Tylko nie wiem, w jaki sposób mogę to zrobić. Pomóżcie :)

Gość zauroczona w nim
Proszę o jakieś podpowiedzi :(

Gość gość
nie niszcz chłopakowi kariery. Wiesz jak trudno dostać pracę w szkole? A gdyby się wasz romans wydał, on zostałby usunięty dyscyplinarnie i już nigdy nie mógłby być nauczycielem.

Gość gość
Ciekawy temat, ja byłam masakrycznie zakochana w nauczycielu z niemieckiego w zawodówce odzieżowej prawie 20 lat temu:)

Gość gość
zauroczyłam się NAUCZYCIELEM, zakochałam się W NAUCZYCIELU. Trudne???

Gość taka tam ona
Jeśli on nie będzie chciał, to nic na siłę. Niedługo kończę szkołę, jestem w klasie maturalnej. :) :(

Gość taka tam ona
przepraszam gościu bardzo, że tak napisałam. No jak ja mogłam, dzięki za uświadomienie :)

Gość gość
Musisz być dyskretna, nawet jak coś się wydarzy , nie opowiadaj koleżankom. Nawet dobrze że cię nie uczy, bo dopiero byś miała ciastko w gaciach po każdej lekcji:)