Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety co trzymacie w swoich torebkach

Polecane posty

Gość gość

Odwieczna tajemnica kobiecości - co mają w swoich torebkach, różne mity o tym krążą, teraz możecie otwarcie powiedzieć co tam macie.

Gość jola z Poznania
Trzymam w torebce wibratorek pomocny w rozładowaniu podniecenia np w pracy.

Gość gość
chusteczki - dwa rodzaje- mokre i suche. etui na karty platnicze , bilet itp. portfel pomadka ochronna mini kosmetyczna z wkladkami, tamponami i plastrami opatrunkowymi. mini kosmetyczka z agrawka, guzikami, nicia i igla. etiu na okulary. mokre chusteczki do okularow. skorzany piornik z piorem i dlugopisem. kalendarz - organizer. cos do picia. sluchawki do telefonu. klucze czasami jakis maly batonik torba eko na zakupy krem do rak gumka do wlosow 2 tony starych paragonow :P gumy do zucia szyszka, kasztan- podarunki od mojego chlopaka :D

Gość gość
Więc tak: Kosmetyki, szczotka do włosów, dokumenty, klucze, portfel, chusteczki nawilżające, długopisy, okulary słoneczne, organizer, komórka, wkładki higieniczne, To chyba wszystko...

Gość gość
w torebce kobiety jest cały wszechświat, one są jak czarna dziura... jest tam wszystko :)

Gość gość
Racja,gościu wyżej :-) Swego czasu w przepastnej torbie nosiłam przystojnego,podniecającego faceta mieszkającego w moim telefonie ...

Gość gość
ja to nie mam torebki ale na ogol jak mam to telefon i pieniadze i jakies proszki :) www.youtube.com/watch?v=hvS7LBZNLNY

Gość gość
portfel(a w nim karty,dokumenty) gumy orbit,dezodorant,błyszczyk,chust hig, mala kosmetyczke z pudrem,tuszem,kredka,tampon

Gość gość
dokumenty, klucze, podpaska/wkladki, coś do zjedzenia :)

:D nigdy sie nie zastanawialam... ale faktycznie, sporo tego wyszlo:D:D:D mniej wiecej to samo co wyzej... zaraz... sprawdzam po kolei... poczawszy od malych kieszonek..... * telefon * guma do zucia * etui z plastikami szminka/blyszczyk dlugopisy pilniczek kamyk zapalniczka * chusteczki higieniczne zwykle chusteczki higieniczne nawilzane chusteczki higieniczne toaletowe etui z okularami przeciwslonecznymi etui z torba na zakupy krem do rak kamien "hokus-pokus" cyganski woreczek na szczescie zoledzie blizniaki aparat fotograficzny * kalendarz portfel portmonetka * no prosze... troche tego towaru sie zebralo :D Grzeslawie!!!!!!! a ty chcesz, aby podwiazka robila za damska torebke :D od samego poczatku mowilam, ze to niemozliwe :D plus kamienie, woreczek z

no tak... zapomnialam o kluczach, bo wlasnie je przelozylam do drugiej torebki :D ps. do wybitnie zasluzonego;) warto dobrze zapamietac zawartosc mojej torebki i przed spotkaniem zalozyc kask ochronny 😴

Gość gość
ja pierdzielę, nic dziwnego że wasze torebki ważą po 5kg :)

Gość gość
i do tego macie nie jedną torebkę, ale kilka... w każdej ten sam zestaw :)

Gość gość
Kobiety ogólnie w torebkach to mają BURDEL

G/O/W/N/O PRAWDA :D .. ja nie mam zadnych smieci. wszystko jest upozadkowane i ma swoje stale miejsce :P:D

Gość gość
Taaa , ja to wzór do naśladowania bo mam wszystko poukładane. To nic nie znaczy. I tak masz burdel

Gość gość
-portfel -telefon -klucze -kosmetyczka, a w niej: szminka, puder, tampony, zel antybakteryjny do rąk -pen drive -dlugopis -teczka z kartkami do robienia notatek na uczelni -tabletki przeciwbolowe -chusteczki higieniczne -jakies smieci :D

Gość gość
Frida6 - a słownik ortograficzny też tam masz??

zestaw sie przeklada... i nie zawsze wszystko :) przeciez nie bede brala torby na zakupy idac do teatru.... faktem jest, ze w kazdej mojej torbie nosze kamienie :D nawet w potmonetce mam kamyczki.. i zabe na szczescie... i czerwony krysztalek.. i jemiole.. i ziarenka ryzu na szczescie :D .. oprocz pieniedzy oczywiscie... acha.. i mam dwie portmonetki :D

Gość gość z 13 18
aż zajrzałam do torebki i zapomniałam o dwóch rzeczach :D -Ipod -gumy do żucia :D

Gość gość
jasne macie porządek... tylko jak przychodzi do znalezienia kluczy, to stoicie 10 minut pod drzwiami i miąchacie dłonią w torebce z nadzieją że same wskoczą do ręki ;)

Gość werka trala
Widzę że ja mam w torebce coś czego nikt nie ma - zapasowe majteczki.

Gość gość
a myslalam ,ze to ja nosze za duzo niepotrzebnych rzeczy;P : mała kosmetyczka: puder roz podklad blyszczyk balsam do ust plastry opatrunkowe na wszelki wypadek małe lusterko. telefon słuchawki do tel mała składana parasolka chusteczki zwykle chusteczki mokre wkładki lub podpaski dezodorant male perfumy łancuszek z pierscionkiem kasztan guma do zucia tabletki przeciw bolowe grzebien portfel,dokumenty,bilet itp klucze kalendarzyk długopisy

Gość gość
i żadna nie ma prezerwatyw?

no nieeeee.. dobre :D o prezerwatywach nie pamietaja panowie. nie nosza torebek tyko trzymaja wszystko w kieszeniach, wiec jedna prezerwatywa nie powinna robic im roznicy :D ... jedna czy dwie... czy... :P:D

Gość gość
na ta jedna rzecz akurat nam miejsca nie starczylo:P wiec w tym wyreczaja nas faceci hahah

niee no wy to jednak zboczone jestescie robiac przeglad kieszeni (tez kieszeni w kurtce) kluczyki od samochodu i od chalupy, portfel, dokumenty i guma do zucia hmmm to jest kurna "roznica plci" :D:D aa [przepraszam jeszcze stary paragon z tankstele

Gość frida na chwile
dlatego wlasnie jestescie wlascicielami brazowych drasek na kalesonach ;P

Gość gość
To nie nam co chwila cieknie z narzadow plciowych :p

pfffffffff a pomidorkowi nie cieknie?? taki twardziel, bierzcie go dziewczyny, przed ejakulacja nic mu nie wycieka, to w ciaze nie zajdziecie :D a przepraszam, sprawdzilem kieszenie w spodniach roboczych....no fakt tam jest taki burdel jak w waszych torebkach :)