Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monis_31

SKAZA BIAŁKOWA

Polecane posty

Gość monis_31

Hej dziewczyny mam 2 miesięczne dziecko, na buzi ma czerwone suche plamy, które zaczynają się łuszczyć położna twierdzi, że to skaza białkowa kazała mi to przemywać krochmalem ale moim zdaniem to nic nie daje a pogarsza sprawę, poradźcie jakie kosmetyki dla nie niemowląt są w takiej sytuacji najlepsze?

Gość gość
U nas najlepiej się sprawdziły kosmetyki z firmy EMOLIUM. Stosowaliśmy emolient do kąpieli, emulsję do ciała oraz krem do twarzy. Dodatkowo podaj maleństwu probiotyk Latopic, który jest polecany przy azs i alergii pokarmowej. Zawiera on 3 szczepy , doskonale przebadane, które wpływają na rozwój tolerancji na białka mleka krowiego, ułatwiają przyswajanie laktozy, wpływają na dojrzewanie ukł. pokarmowego. U nas był problem z kolkami i suchą skórą a po 3- miesięcznej kuracji nie mamy już kolek a skóra jest prawie idealna Tutaj masz wszystko dokładnie opisane http://portal.abczdrowie.pl/pielegnacja-atopowej-skory

Gość Sylva1987
A ja szukam jakiejs fajnej Kobiety tu na forum na codzien mieszkam w Wiedniu jestem sportowcem zawodowym sa jakies zainteresowane :)