Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawlikowska Jasnorzewska

Macie jakąś koleżanke ,która była z żonatym?co kręci te laski w żonatych?

Polecane posty

Ja nie rozumiem jak można jarać się zajetym facetem? Nie mam takich mozliwości sobie tego wyobraźić? Mam znajoma ktora, cieszy sie gdy zonaci w pracy ją podrywaja i tym chełpi sie przede mną, jaka to piękna i jakie ma powodzenie, a wg mnie nie dość , że niezbyt urodziwa, to pusta i głupia! ŻEBY kosztem czyjegoś nieszczęścia podwyższaść swoje mniemanie o sobie, a głowę nosi tak wysoko,że wyżej nie można? Związała się z żonatym , bo wg niej "miłośc nie wybiera", a wg mnie nie jesteśmy zwierzetami i niestety twierdze, ze miłośc wybiera!!

Gość gość
to,że może się dowartościować, bo właśnie żonaty nie patrzy czy ladna, ważne ze chetna :D a taka myśli ze jest wyjatkowa skoro się zainteresowal, nie pomyśli że z nudów czy tam innych smiesznych powodow wezmie kazda która się nawinie

bo to są pozbawione skromności ,zarozumiałe baby, które tak sobie tłumaczą, ze skoro, zonaty sie zainteresował to taka wyjątkowa, czyli ze są zwykłymi psutymi idiotkami, ktore sie tak dowartosciowują, a czy mają empatie w ogole//////??

Gość gość
Skoro nie jesteś zwierzęciem , i taka z ciebie istota rozumna- to czego nie rozumiesz. Może przykład twojej koleżanki to dno. Ale są takie relacje między ludźmi po prostu. Przecież te laski kręci jakiś dany facet, a to że jest żonaty to czasami dramat i cena bycia tą drugą.

gośc, ale ja nierozumiem, mnie nigdy żadnej żonaty nie kręcił, nie dopuszczałąm do tego, po prostu od razu odrzucałam zaloty i umizgi takowych , bez chęci poznania takiego człowieka, bo jestem na tyle empatyczna, ze wiedzialam, ze bede na nieszczęsciu budowac szczescie bezsens!!! Pozniej , a ze tego kwiatu jest poł swiatu znalazłby sie jakis wolny , z ktorym mozna stworzyć zwiazek a nawet sie zakochac

Gość gość
dziewcze, zapytaj raczej co kreci zonatych facetow w wianuszku panienek dookola?

Gość gość
autorko ty myslisz,a puste lale nie.

Gość gość
mnie często kręcili żonaci - lubiłam się z takim bzyknąć i mieć świadomość, że zburzyłam życie innej - fajne uczucie!

PSYCHOPATIA POSZUKAJ W GOOGLE \'" gość "mnie często kręcili żonaci - lubiłam się z takim bzyknąć i mieć świadomość, że zburzyłam życie innej - fajne uczucie" CHORE2!11

Gość gość
czemu chore?

czemu chore//??bo czy normalne, jest cieszyc sie, ze zniszczyło się komuś życie!! ze zabiło sie kogos emocjalne, cieszysz sie, ze jego zona cierpi///?/ z ta baba z kolezanka co opowiada, ze ja kreca zonaci zerwac kontakt, pusta lala, moze byc nawet i ładna, ale one sobie uroda tłumacza wszystko, mysla, ze jak ładne, moga psyc małzenstwa gowno prawdda

Gość Agatkaaaaaaa
autorko twoja wypowiedz z 13.39 jakaś taka niezrozumiała, tak napisałaś jakoś... no ale mniejsza z tym, masz racje, Ty przynajmniej myślisz i znasz swoją wartosc, a takie puste lalki myślą, że są 8 cudem świata bo żonaty się nimi zainteresował. Też mam taką koleżankę, która sama jest mężatką, i też spotyka się z żonatym. Swojego męża totalnie olała, i uważa, że jej nowy kochaś zostawi żonkę i bedzie z nią... żeby się czasem na tym nie przejechała tak naprawdę.

Gość gość
już przestańcie tak zazdrościć tym dziewczynom!

zazdroszcze jej tylko beztroski z jaka traktuje zycie i zwiazk i ogole ludzi, bawi i smieszy ja nawet to, ze jej facet zostawił dzieci i zne dla niej Czy ten swiat oszalał?czy oznaka piekna jest to ze zainteresuja sie nami zonaci? idiotki? mozna byc pieknym i nie zdradzac gdy ma sie zasady ale w dzisiejszym swiecie nie licza sie juz w ogole zasady etyka zamienia sie w estetyke

Gość gość
Lubię ładne, ułożone i mądre psy, od czasu do czasu mogę takiego pogłaskać czy się pobawić, ale w życiu bym nie chciała trzymać takiego w domu - smród, sierść, bałagan, hałasy, wąchanie sobie dvpy i jej lżenie, obowiązki, wyprowadzanie w śnieg, mróz czy deszcz - to nie dla mnie. Z żonatymi jest jak z psami - po co takiego mieć na stałe skoro można się z takim zabawiać, a po wszystkim mieć święty spokój w swoim przytulnym mieszkaniu, bez zobowiązań.

Też tego nie rozumiem i jak słyszę, że coś takiego stało się w mojej rodzinie lub otoczeniu to się wkurzam zarówno na te kochanice, jak i facetów. Moja mama twierdzi, że jak facet zdradził swoją żonę to tak samo może później zrobić z kochanka. Ale ja jestem tego zdania, że wszystko wraca do ludzi. Te, które rozbiły rodziny kiedyś tego pożałują.

Gość gość
Nie, nie mam takich kolezanek, nie utrzytmuje kontaktow z osobami pozbawionymi wartosci moralnych.

Gość Do tek od psów
Suka jesteś i pies ci mordę lizał

Gość gość
Ale ja jestem tego zdania, że wszystko wraca do ludzi. Te, które rozbiły rodziny kiedyś tego pożałują. xxx ha ha ha ha! chciałabyś! nic z tego - takie zawsze spadają na cztery łapy i wybierają na męża takiego co patrzy w nie jak w obrazek!

Gość gość
Co zabolało? Jak masz za męża kundla gołodupca to się nie martw, bo ja tylko z rasowymi i zarobionymi.

Gość gość
w praktyce wyglada to tak, ze zonaty facet idzie na latwizne, bierze co mu sie nawinie, czyli latwy kasek. Nie bedzie juz komplikowal sobie bardziej zycia.

Gość gość
"Ale ja jestem tego zdania, że wszystko wraca do ludzi. Te, które rozbiły rodziny kiedyś tego pożałują. xxx ha ha ha ha! chciałabyś! nic z tego - takie zawsze spadają na cztery łapy i wybierają na męża takiego co patrzy w nie jak w obrazek!" karą dla nich jest ich wrodzona głupota i bycie takim nieswiadomym, ze sie kogos krzywdzi, zal mi tcyh kochanek to są debilki, bez zycia duchowego i wewnetrzego, dla nich liczy sie wyglad i seks

Gość gość
?????????????

Gość gość
A sa i takie ktore z zonatymi w ciąze zachodzą a potem dziecko bez ojca sie chowa .I wtedy to jest maskra gdy mamusia taty nie zapewniła ..a dzieciak cale zycie za bekarta uchodzi Wszystkie takie d***** ktore znam ,żle skończyły ,zawsze karma powraca .Zawsze .

może w ten sposób się dowartościowują. koleś ma żonę, a świadomie ryzykuje rozpad związku, dla seksu z nimi? kompleksy? fany nick, autorko

Gość gość
W ciążę zachodzą i to z premedytacją?? Dobre sobie, śmieszny wymysły żałosnych żonek. Żadna normalna kochanka nie da się zapłodnić komuś kto ma już dzieciaki, bo takie kobiety nie tolerują cudzych bachorów. No chyba, że mówicie o szmatkach za 3-4 € za godzinę, ale w takim ''towarzystwie'' nie ma porządnych kochanek.

Gość gość
A czy ja napisałam ze z premedytacją ? Zwykla wpadka ,chociaz zdarza sie ze zachodzą po to zeby fazeta zdobyc ale on i tak wybiera zonkę . Nie znasz zycia ...

Gość gość
"Nie da sie zapłodnić " hahahaha ale baranek .A masz 100% zabezpieczenie ?

Gość gość
Oczywiście że istnieje 100% zabezpieczenie przed niechcianym bachorem, jak nie w PL to zaraz za granicą i to bezpiecznie za ''grosze''. To, że dają się zapładniać świadomie to inna sprawa, ale tak postępują ''tanioszki''. normalne kochanki bawią się, doją, ale sobie bachorów nie robią.