Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odnowienie starej podłogi plytki

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kupiliśmy z mężem restauracje. Wystrój restauracji super. Niestety toalety zostawiają wiele do życzenia. Narazie nie stać nas na wyremontowanie dwóch łazienek wiec wpadłam na pomysł ze moze istnieje możliwość odnowienia, pomalowania starych płytek podłogowych. Chciałabym sie zapytac czy da radę odnowić stare płytki? Jeśli tak proszę o podpowiedzi, bo nie wiem gdzie szukac. No i oczywiście tutaj chodzi tez o koszty, zeby były jak najmniejsze. Z czasem jak zarobimy pieniądze ten remont zrobimy ale na teraz musimy sie wstrzymać z ich remontem.

Gość gość
Na czas obecny, zakryjcie linoleum. Kształty płytek będą się odbijać ale dziur nie będzie. Leprze to niż wyglądająca "brudna podłoga". Ewentualnie panele które można położyć na płytki , wtedy nie trzeba usuwać płytek, tylko podłożyć na płytki specjalną steropianową "folię". Wybierz się do sklepu i tam zapytaj.

Gość gość
na podłogę zwraca się uwagę, więc koniecznie coś z tym zróbcie, ja jak przejmowałam restaurację odnawiałam drewnianą podłogę szlifierką z http://www.prochera.com.pl/ chciałam by miejsce po otwarciu wyglądało jak zupełnie nowe

Gość gość
pracowałam kiedyś w restauracji i razem z właścicielką dbałysmy o wygląd toalet, jeśli są bardzo czyste, pachnące to klient zawsze wróci, a ta restauracja była kilkakrotnie wyróżniana w prasie - moja rada - pożyczyłabym pieniądze i odnowiła toalety , glazura nie musi być z najwyższej półki. Kilka razy w ciągu dnia sprzątać ją , zapach ładny zakupić do toalety,