Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiosenna123

Zauroczyłam się nauczycielem...

Polecane posty

Mam taki problem, że zauroczyłam się nauczycielem. Jest bardzo przystojny, młody (dwadzieścia kilka lat, maks. dałabym mu 27), uczy francuskiego. Niestety, ja uczę się innego języka :( Jak nakręcić go na siebie? Chciałabym, żeby mnie zauważył.

Gość fjhsdjkfvhhjdfvbjkasd
kochana, kiedyś spotykałam się z nauczycielem. Ja byłam w 1kl LO, on dopiero przyszedł do szkoły, był od PO i miał 24lata. Pewnego razu napisal do mnie na fb jaką mamy książke od tego przedmiotu... co bylo dziwne, przeciez nauczyciel powinien wiedzieć..... ;) po czym zaczęliśmy rozmawiać, mowił abym mowiła mu po imieniu, wymieniliśmy się nr, pisaliśmy strasznie dużo, potajemne spotkania, wszystko się strasznie nakręcało. Kiedys pojechalam na oboz wojskowy z jego klasą i się spotykaliśmy wieczorami, potem kontakt osłabł... ogolnie zwiazek nauczyciel - uczeń jest ZAKAZANY i niebezpieczny, o naszym spotro osob sie dowiedzialo, bo slabo sie krylismy, ale nikt dowodów nie miał... jezeli bardzo chcesz to musisz wzbudzać w nim porządanie, spojrzenia, uśmiechy itp ;)

Zastanawiam się, czy nie pójść do jego klasy któregoś dnia pod pretekstem, że chciałabym się zacząć uczyć tego języka i czy może mi polecić jakąś książkę. Co o tym sądzicie? Nie mówię tutaj o związku, po prostu chciałabym się z nim przespać. Tak, wiem, że to prymitywne, ale nigdy nie chciałam tak bardzo z nikim się kochać.

Gość rerfsff
ile masz lat wiosenka, która klasa?

Gość gość
to poczekaj te 2 miesiace ;)

Ale wtedy jak nawiążę z nim kontakt? Chciałabym teraz jakoś wzbudzić w nim pożądanie, a potem ew. dopiero się z nim przespać, żeby było "legalnie" ;)

Gość gość
no w szkole tak glupio troche. moze ma fb? :) jesli tak to napisz czasem do niego i normalnie pogadaj :) tylko najlepiej po zakonczeniu roku szkolnego. dasz rade te 2 miesiace ;)

Gość gość
możesz pójśc z byle pretekstem, zobaczysz przynajmniej czy jest kontakt, chemia między wami. Tylko przemyśl tą prowokację żeby nie spalić tematu. Ja kochałam sie w nauczycielu z niemieckiego. Nawet doszło do spotkania 2 razy, ale nic poza tym. Ale byłam od Ciebie jeszcze młodsza:) Była chemia ale bał się . A ja mało sie nie zesrałam z przejęcia. Ale to było 20 lat temu. Dasz radę.

Trzymajcie za mnie kciuki, w tym tygodniu postaram się do niego pójść. Najtrudniejsze jest dla mnie samo pójście. Jak już będę sama obok iego, to nie będę się stresować.

Gość 3re4r45rf
gosciu ile lat mialas jak bylas mlodsza od autorki a ile nauczyciel?

Gość gość
nie interesuj się.

Gość gość
Licz się z tym, że ktoś może wam przeszkodzić i takie tam. Nie spłoń z podniecenia i ogólnego szoku. Naprawdę wiem jakie to stresujące. Dasz radę. Patrz mu w oczy, tylko tak możesz mu pokazać czyli powiedzieć że go pragniesz. A słowam tylko nam. DASZ RADĘ. Starsza koleżanka w Ciebie wierzy:)

Dzięki, teraz będę miała idealną okazję, bo będzie prowadził pewne warsztaty nie tylko dla tych co się uczą francuskiego :)