Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to bardzo ważne, żeby pierwszy raz był z miłości?

Polecane posty

Gość gość
:)

Gość gość
a czy kobiecie w ogóle wypada cos takiego zaproponować? Powiedzmy kobieta dąży do tego żeby się przespać z konkretnym facetem. Po pierwszym wspolnym sexie czuje, że chciałaby wiecej... I co ma powiedziec? cos w stylu "wiem ze nie chcesz być ze mną, ale może w takim razie czasem spotkamy się bez zobowiązań?" tak to ma wyglaac?

Gość xyyxz
up

Mój pierwszy raz był niby z miłości. No wtedy na tamten czas tak mi się przynajmniej wydawało. Zakochana byłam, zapatrzona, wielbiłam i się oddałam. I było nijak, beznadziejnie i do kitu :( Teraz po latach tego żałuję. Mogłam poczekać.

Gość Gosc pytajacy
gość >>a czy kobiecie w ogóle wypada cos takiego zaproponować<< Mowiac praktycznie, co ja bym zrobil na twoim miejscu. Rozejrzal bym sie w swoim otoczeniu za mezczyzna, ktorego najbardziej lubisz. Kolega, znajomym. Najlepiej zeby byl wolny. Jesli nie jestes jakims kaszalotem, nie powinnas miec problemow zeby pojsc z nim do lozka. Jesli bedzie w miare fajnie, choc za pierwszym razem nie oczekuj fajerwerkow, mozesz zapytac, czy to powtorzycie za pare dni. A jesli w twoim otoczeniu nie ma kogos takiego, to musisz poszerzyc krag znajomosci. Mysle, ze jakas wycieczka czy na przyklad oboz zeglarski spelni twoje oczekiwania. Idzie lato, wiec okazji moze byc mnostwo. Ale odradzal bym pojscie do lozka z kims kogo poznalas przed godzina. Poznaj go przynajmniej przez pare dni. Dlatego radze wycieczke.

Gość Gosc pytajacy
To jeszcze raz ja. Byla tu mowa, o poznawaniu facetow przez internet. Zdecydowanie odradzam. Z jednym wyjatkiem. Jest taka strona Misstravel.com, dla ludzi zainteresowanych seksem ale i podrozami. Zreszta co mam duzo pisac, wejdz i sama poczytaj. A moze ktos ma doswiadczenia z korzystania z tej strony?

Gość nie ma sensu sypiac
z przypadkowym facetem, nie ma tez sensu obnizac wymagan

Gość gość
Dzieki gosciu pytający. Spojrzałem ale ta misstravel to czysty sponsoring . Nigdy czegoś takiego. Kolegów mam tylko zonatych więc chyba rzeczywiście pora poszerzyć grono znajomych.

Gość gość
a ja żałowałam że tak długo zwlekałam swój pierwszy raz przeżyłam z dobrym kumplem (dalej mamy kontakt) dopiero pół roku póxniej znalazłam tego jedynego i w sumie to nawet lepiej :) nie marnuj się seks jest super wazne żeby było choć trochę pociągu i kolezeństwa :)

Gość gość
up :)