Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollaaaankta

czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość ollaaaankta

Cześć. Miesiąc temu, a dokładnie 14 listopada współżyłam z chłopakiem, był to mój pierwszy raz. powinnam dostać okres 1/2 marca (ale zawsze okres miałam nieregularny i często się spóźniał, nigdy nie był wcześniej) po stosunku dzień/dwa po bolało mnie podbrzusze, i myślałam że to przez ten 1-szy raz, i miałam takie uczucie że nic 'tam' w tym podbrzuszu nie mam, codziennie myślałam że mogę być w ciązy, i bałam się strasznie o to, i myśle do dzisiaj, miałam też dużo stresów związanych z tym, że dwa tygodnie po zerwał ze mną chłopak i płakałam, doszło więcej stresu, i ogólnie dużo się kłócimy. okres spóźnia się do dziś, nie mam, a brzuch boli, i podbrzusze też, czasami. czytałam o objawach ciązy, nie czuje się źle, nie wymiotuje, pale pamierosy, nic się nie dzieje. Czy brak okresu może wywoływać stres? prosze o pomoc, nie wiem co robić. stosunek był z prezerwatywą, chłopak miał dość dużego, że tak powiem, 3 warstwowa prezerwatywa, jednak boje się że coś mogło pójść nie tak.

Gość gość
Miesiąc temu to był 14 luty a nie listopad .

Gość wiosenkowitajhehe
Tak, to może być związane ze stresem, aczkolwiek uważam,że powinnaś zrobic test ciążowy.