Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Paulina czy nazwać tak dziecko

Polecane posty

Gość gość

Jest teraz popularne czy raczej nie? w moim otoczeniu same maje i zosie a pauliny znam tylko dorosłe. Co o nim sądzicie?

Gość gość
Niby ladne, ale bardzo nie lubię tego imienia.

nie chce byc niemila ale nie wiem jak mozna pytac o imie dla dziecka na forum innych osob, sama powinnas wiedziec jakie imie Ci sie podoba, kazdy ma swoj gust,jednym sie podoba Paulina a inni nie znosza tego imienia. bedziesz sie sugerowac tym co Ci inni napisza? nie masz swojego zdania? to Twoje dziecko a nie nasze

Gość gość
wiele tu jest takich wątków, czemu sie przeczepiłąś do mojego? pytam głównie o to czy jest popularne i czy ktoś zna dzieci o takim imieniu!

Gość gość
w Szczecinie wydaje się nie być bardzo popularne, jakoś mało małych Paulinek, a imię ładne :)

Gość gość
Średnio mi się podoba, ale spełnia warunki, które ja postawiłam imieniu swojego dziecka czyli: NORMALNE, żadne staromodne, nowomodne czy angielskie. No i nieoklepane. Do tego musi mi się podobać. Imię Paulina jest normalne, nieoklepane, a jeśli do tego ci się podoba to super. Na wymioty mnie już od tych Julek zbiera.

Gość gość
f**k, też myślę o imieniu Paulina dla dziecka, z tych samych powodów co gość nade mną. A jak będzie więcej takich my i spowodujemy wysyp Paulin? o maj gad... ;(

Gość gość
Gościu powyżej nie będzie tak źle. Ja wybrałam dla syna imię Patryk bo spełniało moje 3 podstawowe kryteria a za chwilę się okazało, że nowa sąsiadka co urodziła tydzień przede mną też ma Patryka ;)

Gość gość
ja mam przyjaciolke o takim imieniu, wiec mam z nim dobre skojarzenia, podoba mi sie to imie. Nie znam zadnej Pauliny do lat 10

Gość gość
mi Paulina kojarzy się z kimś oschłym, wyniosłym i oziębłym, ale jest to normalne imię, które nie będzie budzić kontrowersji jak np Jessica, Nicola (kojarzy się z patologią) czy Antoni lub Zofia ( że niby staromodne i chcesz się wywyższyć).

Gość gość
co to w ogóle za skojarzenia, ze jak daje takie i takie imię jakaś analiza psychologiczna? o co chodzi? kiedyś było po kilka kasiek, olek, gosiek czy agnieszek w klasie i nikomu to nie przeszkadzało a teraz nagle takie oburzenie na julki i amelki, albo to z tym wywyższaniem dając na imię dziecku antek np, powariowali ;/.

Gość gość
mi się podoba

Gość gość
brzydkie

Gość gość
Nie proszę... Nie znam normalnej Pauliny...

Gość gość
no ba :D

Gość gość
Na tej stronie możesz sobie przejrzeć statystyki imion nadawanych w poszczególnych latach i będziesz wiedziała czy imię jest popularne: http://nasze-imiona.pl/statystyki/ P.S mi sie Paulina podoba:-)

Gość gość
A moja córcia to Paula!!!!