Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goalka

jak zalatwic sobie znieczulenie podczas porodu Wroclaw

Polecane posty

czy trzeba wczesniej wykonac jakies specjalne badania? czy isc do szpitala przed porodem i tam oplacic znieczulenie? wiem, ze jest wiele przypadkow , ze ktos zalatwil sobie znieczulenie a i tak go nie dostal. nie chce rodzic na zywca:( macie jakies sposoby na pewne znieczulenie i w jakim szpitalu najlepiej rodzic ? prosze o odpowiedzi, bo wlasnie dowiedzialam sie o ciazy i strach porodu mnie przerasta:(

Gość gość
a co w tym złego rodzić na żywca,nie przesadzaj już ja rodziłam 4 kilogramowe dziecko bez jakiegokolwiek znieczulenia i dało się wytrzymać

Gość gość
Na pewno da sie wytrzymac, ale ja po znieczuleniu zaczelam mowic, cieszyc sie na mysl k tym, ze zaraz zobaczd dzidcko. Przed znieczuleniem maks stres i zamkniecie w bolu. Po znieczuleniu pelne rozwarcie w godzine. Polecam.

Gość gość
ponoc znieczulenie moze zaszkodzic dziecku, nie boisz sie?

Gość gość
nie , nie boje sie zwlaszcze , ze znam swieza historie mojej kolezanki, ktora rodzila bez znieczulenie i wlasnie przez bol nie byla w stanie przec ,dziecko utkwilo w kanale rodnym. musieli jej cesarke zrobic. zreszta w krajach zachodnich kobiety rodza tylko ze znieczuleniem(na zyczenie jest NIE podawanie znieczulenia) i dzieci rodza sie zdrowe