Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o butach które sobie kupiłam na wiosnę foto

Polecane posty

Gość gość
własnie w tej samej minucie napisałyśmy :)

Gość anmika
ja też jestem niska, ale czasem potrzebuję czegoś na płaskim. I nie moga to być balerinki, serio, nic innego nie mogę znaleźć!

Gość anmika
potwierdzam, pełno takich w sklepach. But na koturnie, fajny, wygodny, a tu buch, kokardka.

Gość gość
albo takie same tylko na niższym obcasie , z kokardką, na ulicach polowa dziewczyn to nosi

Gość Biioochemiczkaaa
no to ja chyba mam dziwne otoczenie, bo bardzo rzadko widze na kimś takie buty. teraz najczęściej spotykam takie szpilki, skoro już mówimyo szpilkach: https://www.google.pl/search?q=szpilki+szpic&client=opera&hs=Xxa&rls=pl&channel=suggest&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=i9slU_aVNYaBywO5vYD4Aw&ved=0CAkQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=VIzpypjb4gjGlM%253A%3B8ptROpzRIHAeAM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg.szafa.pl%252Fubrania%252F1%252F010760783%252F1340099709%252Fczarne-szpilki-szpic-eleganckie-czolenka.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fszafa.pl%252Fc10760783-czarne-szpilki-szpic-eleganckie-czolenka.html%3B590%3B442

Gość anmika
no dobra, a jakie ładne buty na płaskim obcasie? chyba nic nie znajdę.

Gość gość
nie mogę chodzić w takich szpilkach na co dzień do pracy :D nie nadają się , nie ide na disco czasem chodzę dziennie z 20 km bo pracuję w galerii, wyobrażasz sobie w takich butach ? i mówiłam że stopa mi z tego wypadnie , trzyma sie na palcach prawie i reszta otwarta, nie mogłabym biegać

Gość anmika
ja często do w pracy chodzę w szpilkach (w zimie idę w kozakach i potem przebieram się w szpilki), ale często muszę jechać w teren i buty na płaskim są nieodzowne, takie elegantsze.

Gość Biioochemiczkaaa
gościu z 18:16 ale ja ci pokazałam tylko szpilki które teraz często widzę, a nie takie które ci proponuje :) ja też nie noszę szpilek, bardzo rzadko, wolę wygodne obuwie. i trochę mnie zastanawia to, że stopa ci wypada, w każdym bucie masz taki problem? może jakieś zapiętki załatwiy by sprawe?

Gość gość
okropnie babciowate:( nie moj styl:)

Gość gość
swietne,te co pisza ze babciowate nosza biale szplileczki :( widac ze dobrej jakosci i piekna zielen butelkowa.

Gość Bez jaj świetnej jakości
buty z deichmanna? :O Paskudny, jesienny kolor. Fason sprzed kilku lat. Okropne.

Gość gość
tak, zieleń butelkowa , chciałam zrezygnować z czerni , z beżu bo juz mam dosyć a te sa takie :)