Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość src

kredyt????

Polecane posty

Gość src

czy wiecie w jakim banku dostanie sie kredyt , chodzi mi o taki w ktorym nie sprawdzaja na ile jest umowa o prace...dokladniej mowiac mam jeszcze na rok a chce wziazc wieksza nieco kwote i boje sie ze nie dostane ze wzgledu na to ze tylko rok umowy mi zostal....pracuje w tej firmi juz dosyc dluzo ale wczesniej to byly umowy na zlecenie teraz mam o prace ale dla bankow to ciagle problem

Gość src
???

Gość gość
tak płacą ,ze ludzie muszą brać kredytu

Gość gość
wolalabym w banku

Gość gość
Zamiast pytać tu - idź do paru banków i sprawdź jakie mają warunki. Trzymaj się z daleka od wszelkich chwilówek, providentów i innych "pozyczkodawców" bo popłyniesz finansowo.

Gość gość
najniżej oprocentowany kredyt dostaniesz w banku gdzie wpływa Twoje miesięczne wynagrodzenie i jeśli przez ost 12 miesięcy regularnie wpływało nie będą wymagać potwierdzenia o zarobkach - w jakim banku masz konto?

Gość gość
Z bankiem będzie ciężko. Spróbuj w ideaexpert.pl Brałam tam 5 000zł i wszystko było ok. Sprawdzić nie zawadzi. Jak nie spodoba się ich propozycja, to po prostu nie skorzystasz.

Gość gość
połowa polaków ma jakieś zadłużenie ! Bravo solidarnosć ,ludzie pracują za grosze

Gość Sandu Ciorba
w Idea Expert nie powinno być problemu, ja miałem podobną sytuację i otrzymałem kredyt

Gość gość
Ja polecił bym skok Kopernik ale jeśli kończy ci się umowa to i tak nie przejdzie ci to bo każdy bank sprawdza zatrudnienie. Szybciej przeszło by jak na u mowie była by niska kwota ale jak się umowa kończy to brak oparcia dla banku.