Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy odbyć I raz z prostytutką?

Polecane posty

Gość gość

W tym roku stuknie mi 29 wiosna i tak się składa, że jestem prawikiem. Pewnego wieczoru z nudów zajrzałem na roksę i znalazłem pewną fajną dziewczynę. I poczułem, że nie chciałbym jej przepuścić. Ale mam obawy. Dziewczyna jest naprawdę fajna 166 wzrostu, zgrabna, jasna karnacja, rewelacyjny pełny biust, ale jest bardzo tania (bierze 120 zł za godzinę) i poważnie się obawiam, że jakaś pułapka w tym się kryje. Do innej z tego portalu nie pójdę (są byle jakie)

Gość gość
29 lat i zadna ci nie dala tylko idziesz do d***** za kase zalosny jestes

Gość gość
Czemu żałosny? Moja kasa, moja sprawa. Życie jest sztuką wyboru i kompromisu......

Gość 98874425887458844
Nie jest tania, to wybor jest ogromny i stad niskie ceny. A kometarzami kobiet nie przejmuj sie, bo to alternatywa i zagrozenie dla nich, ze nie moga juz sterowac facetem za pomoca cipki,bo wystarczy juz stowka na dziwke. I patrzac po tym co sie dzieje, to d***** za kase wydaja sie porzadne bo otwarcie przyznaja czego oczekuja.

Gość gość
lol, i co powiesz swojej dziewczynie? nie lepiej poczekać na ta fajna i mieć pewność ze nie złapiesz hiva:D

Gość gość
Nie. To powinno być coś wyjątkowego, a nie transakcja handlowa.

Gość gość
16.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Nie będę miał dziewczyny. Jestem nieśmiały do tego pochodzę z rodziny nieco patologicznej i wstydziłbym się ją przyprowadzić do domu...

Gość gość
ja bym wolala prawika niz kolesia ktory robil to z protytutka

Gość gość
16.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - powinność powinnością, ale kiedy się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma

Gość gość
16.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - To dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia kogo ty byś wolała

Gość gość
piszesz, to mowie co ja o tym mysle. szkoda ze to nie ma dla ciebie najmniejszego znaczenia. no coz

Gość gość
Darker, zaloguj się :D