Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dentysta się do mnie dobierał...

Polecane posty

Gość gość

miala ktoras z was cos podobnego? Dotykal mnie, nic nie mowilam, czekalam az skonczy i ucieklam

Gość gość
no i jak było? przeżyłaś orgazm?

Gość gość
fajny?

Gość gość
ale bzdura chyba do twojej próchnicy sie dobierał i tak sie dobierał ze sie zastanawiał czy bedzie ta kanałówka czy jednak nie jak ty taka nakrecona nastepnym razem popros bez znieczulenia zaoszczedzisz hahhhaaaa

Gość gość
to uważaj bo lekarze innych specjalności sa jeszcze gorsi :classic_cool:

Gość gość
założył ci /śliniak/ coby miec gdzie odrzuty twe umieszczac a ty sobie cała teorie dorobiłas nie wyobrazam sobie romansu z dentystą dzien dobry prosze mi\nie pocałowac w próchnice albo w szczerbe miedzy 2 a 3 dobre

Gość gość
i wszystkich nie będziesz w stanie zadowolić

Gość Le Sage
Doszła przypadkiem, z bólu, i próbuje się jakoś usprawiedliwić. ;) Jęki kobiet na fotelach dentystycznych przypominają często te towarzyszące orgazmom - wg przeprowadzonych w latach 80-tych klinicznych badań jedna na pięćdziesiąt kobiet opuszczających fotel stomatologa wykazuje po tym wszelkie możliwe objawy pozwalające zidentyfikować to co nastąpiło w sferze erotycznych przeżyć jako orgazm (ilość i charakter upławów, swoisty ,,stupor'', powracające fantazje, stan organów, itd.). ;) Przypuszczalnie dotyczy to jednostek z silnie rozwiniętymi, i zarazem ukrytymi, masochistycznymi skłonnościami.

Gość surowa wolowina
a do mnie ortodonta ze schizofernia

Gość gość
bożż wiesz co kobieta musi przejść :D aby przeżyć ograzm , idiota

Gość Le Sage
Doszła przypadkiem, z bólu, i próbuje się jakoś usprawiedliwić. ;) Jęki kobiet na fotelach dentystycznych przypominają często te towarzyszące orgazmom - wg przeprowadzonych w latach 80-tych klinicznych badań jedna na pięćdziesiąt kobiet opuszczających fotel stomatologa wykazuje po tym wszelkie możliwe objawy pozwalające zidentyfikować to co nastąpiło w sferze erotycznych przeżyć jako orgazm (ilość i charakter upławów, swoisty ,,stupor'', powracające fantazje, stan organów, itd.). ;) Przypuszczalnie dotyczy to jednostek z silnie rozwiniętymi, i zarazem ukrytymi, masochistycznymi skłonnościami.

Gość gość
50 tka na karku i takie glupoty!

Gość gość
kretyn/ki

Gość Le Sage
Powiem tak: najbardziej nieznośne w kobiecie jest to , że swój jednostkowy przypadek zawsze bierze za kobietę W OGÓLE. ;) Nigdy nie piszę o tym czego nie byłem ŚWIADKIEM.

Gość Le Sage
BTW: są kobiety, które otwarcie przyznają się do pokrewieństwa między bólem i orgazmem, więc to co stwierdzam, na podstawie konkretnych, naukowych badań, nie powinno szokować.

Gość gość
ja też mam poczucie że mój dentysta na mnie leci. Nie przeszkadza mi to. świdruje mnie nie tylko wzrokiem , lubię to. i nic poza tym.

Gość gość
czyli jak ktokolwiek sie do ciebie autorko dobiera to ty czekasz az skonczy? :D

Gość Akam Durum
Skoro miała orgazm podczas zabiegu stomatologicznego, to dentysta powinien kategorycznie odmówić przyjęcia wynagrodzenia.

Gość gość
macie wyobrażnie :D