Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba przegiełam..

Polecane posty

Gość gość

5 lat nie leczyłam grzybicy pochwy, zapisałam sie w koncu do lekarza i sie boje czy uda sie to wyleczyc

Gość gość
czy myslicie ze moglo mi sie tam cos stac, prócz tej grzybucy :O

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Problemy z zajściem w ciążę.

Gość gość
a co to ma do rzeczy ??? wstyd sie przyznac nawet tu.. ; /23 :(

Gość gość
a czy mogla mi sie zrobic jakas nadżerka czy cuś ;/ no nic problemy z zajsciem w ciaze jakos przezyje i tak nie wem czy chce miec dzieci

Gość gość
ja po 2 miesiacach wyleczylam. no mozesz faktycznie miec problemy z zajsciem w ciaze, ale lekarz lepiej ci wszystko powie

Gość gość
czemu ja glupia od razu nie poszłam do lekarza :/:/ tyle lat, czasami mnie boli jakby szyjka macicy....o nawet teraz czuje taki bol w pochwie ,

Gość gość
o kurde.... ja to tez mialam kilka razy,,,, i to tydz temu chyba mnie przestalo swedziec.. ale wstydze sie ginekologa

Gość gość
czytałam na forum ze niekore kobiety w ogole sie nie mogą z tego wyleczyci maja nawroty. ja nie chce tak skonczyc ;(

Gość gość
nie mozesz sie wstydzic, widzisz ja sie wstydziałam 5 lat i teraz dopiero pojdę ;/ lepiej idz im wczesneij tym lepiej potem to dopiero wstyd , tak jak ja mam

Gość gość
niepokoi mnie tez bol... chyba szyjki macicy.. takie delikatny ale jednak

Gość gość
a ja mam 22 lata :) kurcze ale mnie nastraszylyscie

Gość gość
a jak myslicie , przeciez nie powiem ginekologowi ze 5 lat z tym chodze, powiem ze np. 2 miesiace,,, kapnie sie? :O

Gość gość
chyba kapnie :D powiedz ze pierwszy raz mialas tak dawno ze nie pamietasz nawet kiedy, potem przeszlo, znow sie nawrocilo az w koncu przyszlas :)

Gość gość
ale po czym sie kapnie. powiem ze np, ze dwa miesiace temu mi sie to stało ale nie miałam jak wczesniej przyjsc, zwlekałam bo nie swedzi ani piecze tylko jest wydzielina grudkowata , o co jeszcze ginekolog pyta, pewnie o dlugos cyklu ale ja nie prowadze kalendarzyka wiec nie wiem. mam regularny co miesiac czy tyle mu starczy?

Gość gochaaaaaaaaa
nie kapnie się. Ja chodziłam z czymś takim jeszcze dłużej niż ty. Nawet nie wiem ile czasu. Jak w końcu poszłam do ginekologa to mu powiedziałam : "panie doktorze coś mi się przypałętało". Zerknął, powiedział : rzeczywiście. Po dwóch tygodniach już było po wszystkim :P

Gość gość
mysle ze ginekolog zobaczy jak zaawansowana jest grzybica jesli masz regularnie to powiedz ze tak,

Gość gość
ty jeszcze zamiezasz klamac ?jak mozna byc tak glupim

Gość gość
zamiarzam bo tak strasznie wstyd mi sie przyznac ze przez tyle lat nic nie robiłam :( wole skłamac... z reszta to juz nie bedzie miało nic do rzeczy jak dlugo z tym chodze

Gość gość
napiszcie jakie są objawy grzybicy , bo ja nie wiem czy mam czy nie , nie byłam nigdy u gina :)

Gość gość
objawy grzybicy: masz wydzielinę taka białą z grudkami jak serek wiejski cos w tym stylu plus pieczenie i swędzenie ( ja z objawów caly czas mam tylko wydzieline)

Gość gość
ale ta wydzielina jest na bieliźnie, kapie czy jest na pochwie? gdzie jest? nie mam pieczenia, swędzenia, nie boli mnie macica (chyba,że podczas okresu,wtedy wszystko mnie boli) , skąd wiesz,że to masz skoro masz tylko wydzielinę?

Gość gość
bo ta wydzielina wydostaje sie na zewnatz i czasami nawet czuje jak spływa i zostaje na majtkach!!!! widzocznie nie masz tego i sie ciesz!!!! ja juz sie nie moge doczekac wizyty

Gość gość
i to dlatego kobiety noszą wkładki? a wiesz od czego to masz? ja noszę tylko bawełniane majciochy i nie mam, więc bardzo się cieszę, nie używam żeli do higieny intymnej, nie kocham się bez gumek, nie używam antykoncepcji,