Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja matka jest jakaś

Polecane posty

Gość gość

rąbnięta lekko mówiąc. mój ojciec poszedł z psem na dwór przed dom, a jak wrócił to ona go wyzwała,że pewnie poszedł latać za jakąś babą, i że i tak żadna go nie zechce, i że ona jutro sobie jedzie z jakims znajomym gdzieś. to juz nie pierwszy raz sie tak zachowuje. podejrzewam,ze to jakaś choroba, bo w tym wieku ludzie nie są juz tak zazdrośni o siebie. nie mówię już jaką ja mam zrytą psyche przez moją matkę...całe życie musze takie cos wysłuchiwać i podejrzewam,że to dlatego byłam zazdrosna o mojego byłego chłopaka, pewnie nie mógł wytrzymac i mnie zostawił...ale ja nigdy sie nie zachowywałam aż tak jak ona. może patrząc na nią bał się,ze bede taka sama :( nie wiem dlaczego ona tak każdemu zatruwa życie...ja juz nie moge jej słuchać/

Gość gość
ona moze i ma cięzki charakter róznie bywa ale moze ona zna juz twojego staruszka z takich wyskoków i zwyczajnie mu nie ufa robi dym na zapas bo juz ma z nim te ZŁE doświadczenia dzieci nie zawsze wiedza co dzieje sie w związku ich rodziców widza tylko kłótnie nie wiedza co jest ich przyzczyną

Gość gość
wątpię. mój ojciec zawsze wychodził tylko z domu do pracy i odwrotnie, nawet ze znajomymi się nie spotyka żadnymi

Gość gość
a jednak jej zachowanie moze nie wynika tylko cz checi zrobienia dymu tylko cos jest na rzeczy bedziesz miec swojego chłopa zrozumiesz

Gość gość
miałam już i przez taki przykład w domu nie potrafiłam się zachowywać odpowiednio w związku. i ja mam 22 lata więc nie jestem dzieckiem... po prostu moja matka jest toksyczna, kazdy to widzi w rodzinie

Gość gość
moze i jest zastanów sie jaka mac taka nać ciebie tez juz niedługo ktos tak sklasyfikuje wkońcu córeczka taka jak mamusia

Gość gość
nic nie poradze na to,że ona miała na mnie zły wpływ i jestem teraz jaka jestem. chciałabym być inna...nie chce być taka jak ona

Gość gość
im bardziej ja krytykujesz tym bardziej sie do niej upadabniasz udowodnione córka na poczatku neguje matke i wszystko co jej jest po to by konic końców wrócić do niej we wszystkim wiec uwazaj jak o niej mówisz jakbys sama o sobie mówiła w przyszłosci