Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

project runway TVN

Polecane posty

Gość gość

J.w. Oglada ktoś? Moze zrobimy topik o tym programie?

Gość gość
ja oglądam

Gość gość
Ja również ogladam ale Np dziesiejsze typy jury dla mnie byly niesprawiedliwe. Ten caly serafin zrobil takii sam worek na smieci jak w pierwszym odcinku

Gość gość
ja też oglądam. i zawsze zastanawiam się co z tym Kubą jest nie halo, że tak gębę wiecznie rozdziawia???

Gość no to ja ci powiem
nikt nie ogląda? :P ja sie wczoraj uśmiałam z Macieja:D Facet ma swój świat, wszystko bierze na luzie, bez spiny i bluzgów. Za to ten Kuba mnie irytuje... uważa się za lepszego od wszystkich, gardzi zwłaszcza Piotrem, chłopak jest młody i może faktycznie czasami porywa się na dziwne rzeczy, ale widać że ambitny i z pomysłem, moim zdaniem jeszcze o nim usłyszymy. Chciałabym żeby Jakub odpadł, ale to się szybko nie stanie, bo są słabsi od niego. Odpadnie pewnie ta babeczka blondynka... trochę starsza, nawet imienia nie pamiętam albo Serafin - dla mnie jego projekty są po prostu nudne, czaem próbuje zaszaleć, ale potem jakby się opamietywał i bał porażki i wycofuje się i robi kolejną bezbarwną szmatę, taką jak wczorajsza sukienka koktajlowa :P

Gość no to ja ci powiem
nikt nie ogląda? :P ja sie wczoraj uśmiałam z Macieja:D Facet ma swój świat, wszystko bierze na luzie, bez spiny i bluzgów. Za to ten Kuba mnie irytuje... uważa się za lepszego od wszystkich, gardzi zwłaszcza Piotrem, chłopak jest młody i może faktycznie czasami porywa się na dziwne rzeczy, ale widać że ambitny i z pomysłem, moim zdaniem jeszcze o nim usłyszymy. Chciałabym żeby Jakub odpadł, ale to się szybko nie stanie, bo są słabsi od niego. Odpadnie pewnie ta babeczka blondynka... trochę starsza, nawet imienia nie pamiętam albo Serafin - dla mnie jego projekty są po prostu nudne, czaem próbuje zaszaleć, ale potem jakby się opamietywał i bał porażki i wycofuje się i robi kolejną bezbarwną szmatę, taką jak wczorajsza sukienka koktajlowa :P

Gość gość
ja ogladam.. i wukrzyla mnie M.Rodzenek czy jak jej tam, ta Perfekcyjna... Powiedziala o Maciku ze szyje do cyrku.. szok, cyrk to jest w jej zyciu prywatnym, trzech mezow...a aktualnie "narzeczony" Majdan, burak nad burakami!!! wybila sie w mediach i sie panoszy wielka dama z klasa.... no ciekawi mnie kto wygra, mysle ze duze szanse ma Kuba, chociaz Maciek sie najbardziej rozwina w tym programie i najbardziej jemu kibicuje, przefajny gosc;)

Gość gość
no Kuba z zachowania i charakteru..to widac ze nie prosty czlwiek ale jest perfekcjonista i ma duze szanse... ale lecial na ta Magde...w szoku bylam jak odpadla bo jej nie wybral. jestem za Mackiem!!! liliana tez fajna laska ale nie zaskakuje mnie swoimi pomyslami... tez sie nie moge doczekac finalu!!! trzymam kciuki za Macka !!! ciekwwe czy bedze 2 edycja... fajnie by bylo

Gość gość
co sadzicie o finalowym odcinku i o werdykcie? szkoda mi Macka ze nie wygral..mysle ze zasluzyl na wygrana no ale coz Kuba okazal sie lepszy

Gość gość
Ja tak samo byłam za Maćkiem i jego kolekcja bardzo mi się podobała,taka żywa ,żyła swoim życiem było ją widać wyróżniała się szkoda ,Kuba kolekcja też fajna ,Liliana niestety słabo wszystko takie same praktycznie ,kolory ,fason .

Gość gość
Mysle ze Kuba sporo juz osiagnal, wiec powinien wygrac Maciej

Gość gość
Dzisiaj będzie cała trójka u Wojewódzkiego .

Gość gość
no wlasnie moze byc ciekawie i smiesznie...Kuba powiedzial ze zatrudni Macka jak wygra

Gość gość
czy sa jacys fani tego programu ktorzy sie orjentuja kiedy pierwszy odcinek drugiej edycjii???

Gość gość
oglada ktos 2 edycje???