Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem prawiczkiem i idę do więzienia

Polecane posty

Gość gość

Policja mnie szuka. Prawdopodobnie zamienili mi grzywnę na wyrok, bo nie miałem kasy na zapłacenie rat. smutno mi;(

Gość gość
trzebabyło długów nie zaciagać albo jak juz były spacac prowokacja ale taka nawet smieszna

Gość gość
To nie były długi a sprawa karna...

Gość gość
a cos narozrabiał pobiłeś kogoś no ładnie tacy na kaffe tez przesiaduja

Gość gość
groźby w skierowane do policjanta. Puściły mi nerwy

Gość gość
ups tos nerwowy osobnik żadko sie zdarza komus taka odwaga co ile chciał ci wlepić punktów karnych i mandatu ze tak zaszalałeś nie opłacało sie

Gość gość
To nie drogowiec. po prostu kiedyś zarekwirowali mi parę moich rzeczy. a ja czułem potrzebę zemsty, to dzwoniłem na tą komendę z głuchymi telefonami. Potem zadzwoniłem do tego typa, żeby się dowiedzieć co z tymi rzeczami a innym razem zadzwoniłem z zastrzeżonego do dyżurnego i powiedziałem, żeby przekazał temu policjantowi, że go z***bię.

Gość gość
Raz mi się zdarzyło nie ukryć numeru i przez to mie namierzyli. Czasami znowu zaczynam czuć potrzebę zemsty i planuję coś zrobić po cichu, żeby się zemścić i nic mi nie udowodnili

Gość gość
powinieneś się cieszyć, w więzieniu przestaniesz być prawiczkiem.

Gość gość
W pierwszej kolejności grzywnę zamienia sie na ograniczenie wolności czyli pracę społecznie użyteczna. PROWO!

Gość gość
Żadne prowo. matka mi powiedziała, że była po mnie policja, a nie wiem, gdzie onie chcieli mnie zabrać, czy do więzienia, czy na roboty

Gość prawniczka74
Jakiego więzienia haha, żeby iść do pudła musisz dostać list polecony, kiedy i o której masz się stawić w zakładzie karnym. Jeśli się nie stawisz to Cie szukają. Nie zapłaciłeś grzywny...hmm najlepiej jak sam pojedziesz na policje i powiesz im że nie chcesz z nimi rozmawiać tylko od razu z prokuratorem. Z nim uzgodnisz od ręki kare, on stuknie pieczątkę, potem sąd, a wszystko potrwa 3 miesiące.