Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi znajomi twierdzą, że jak kobieta miała kilku facetów to jest szmatą

Polecane posty

Gość gość

albo jest niestabilna emocjonalnie

Gość gość
a moi zanjomi twierdxa ze tacy któzry piszą takie bzdety to sa spedalonymi szmaciarzami

Gość gość
kilka to jest od 3 do 10 więc jak bardziej do górnej granicy, to tak, jest łajdaczką

Gość gość
Cos z nia nie tak jest, skoro z kazdym kolejnym nie potrafi stworzyc jakichs relacji i skacze na kolejnego. Normalne kobiety nie maja takich problemow.

Gość gość
jeśli spała z kimś już po kilku miesiącach,to tak, jest szmatą, czyli jest łatwa i sypia z osobami których nie zna

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość kilka to jest od 3 do 10 więc jak bardziej do górnej granicy, to tak, jest łajdaczką 16.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość Cos z nia nie tak jest, skoro z kazdym kolejnym nie potrafi stworzyc jakichs relacji i skacze na kolejnego. Normalne kobiety nie maja takich problemow. 16.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość jeśli spała z kimś już po kilku miesiącach,to tak, jest szmatą, czyli jest łatwa i sypia z osobami których nie zna Odpowiedz na ten temat »

Gość Szczerość i Zaufanie
Zaraz zaraz. Moim zdaniem, jesli kobieta miala kilku facetow to tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze albo trafia na totalnych Debili albo sama jest nienormalna bo nie potrafi stworzyc zdrowej relacji i zdrowego zwiazku. A to jest duży problem i powinno dac do myslenia przed zwiazaniem sie z Taka dziewczyna.

Gość gość
To kazda ma mieć jednego albo wcale? Przeciez od 16 r.z albo i nizej do 25 można mieć kilka zwiazkow, małolaty sa naiwne i wierza w tanie bajery szczyli,, później tego mogą zalowac ale czasu nie cofna, maja np. 3 czy 4 facetow i co, od razu szmata? :D Nie licze tych które na dyskotece z pierwszym lepszym albo np. zdradzają. To sa szmaty i się nie zmienią. Ale ze związkami roznie wychodzi

Gość gość
no racja, ale zasada jest prosta- jeśli z kimś jesteś i go kochasz i dlatego sypiasz (a to czy się kocha nie można stwierdzić po kilku miesiącach) to ok, i wtedy nie wyjdzie ci duża liczba, prosta zasada a jaka uzyteczna

Gość ykuk
ja mam 22 lata i miałam 3 i za szmate się nie uwazam.

Gość ykuk
nie da się stwierdzić po kilku miesiącach, więc nalezy czekać z seksem latami? opanujcie się, ludzie. sama nie mam najlepszej opinii o kobietach, które uprawiają seks dla sportu, nie neguję tego wprost, ale swoje myslę, natomiast uprawianie seksu po kilku miesiącach związku, gdzie ludzie mają jakieś plany wobec siebie nie jest niczym dziwnym. czekanie latami-jest. bo wywołuje frustrację i jest sprzeczne z naturą.

Gość gość
Ile czasu trwał związek z każdym z nich ? Co było przyczyną rozpadu każdego związku ?

Gość gość
po 3 miesiącach seks? szmata łatwa i nie tłumacz siebie

Gość gość
seks bez miłości to seks dla sportu właśnie hipokrytko

Gość kilku partnerow dla 22latki
to bardzo duzo. jako prawiczek wymagam dziewictwa

Gość gość
a ty i znajomi to w jakiejś zapadłej wsi mieszkacie. Zmień znajomych.

Gość gość
opis 22 latki za 10 lat.Odpowiednio zajechana, ale stuningowana.Szpara na kokardę zawiązana , bo już poluzowana , pozna pana w celu Matrymonialnym.Zarażenie kiła , rzeżączka, chlamdydia wpisane w koszt związku.

Gość ykuk
Na szczęście Twoje wymogi to tylko Twoje wymogi, oczywiście masz do nich święte prawo, podobnie jak inni mają prawo ich nie spełniać :) 1) 7 miesięcy, rozstaliśmy się bo wyszły na jaw jego patologiczne kłamstwa 2) 2 lata, nie daliśmy rady w związku na odległość 3) spotykałam się jakieś pół roku, to nie był związek, nie miałam ochoty na związki wówczas acha, żeby gul był większy dodam, że najszybciej wylądowałam w łózku z panem nr 2 z którym byłam najdłużej, bo po 1.5 miesiąca znajomośći :)

Gość ykuk
[zgłoś do usunięcia] gość po 3 miesiącach seks? szmata łatwa i nie tłumacz siebie - naucz się czytać 16.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość seks bez miłości to seks dla sportu właśnie hipokrytko - nie, jest tez coś takiego jak zauroczenie/zakochanie, a to nie jest tożsame z miłością

Gość do ykuk
czyli uprawialas seks bez zwiazku. pewnie jeszcze kazdemu z nich pozwolilas na anal.

Gość ykuk
Pozwoliłam temu z którym byłam 2 lata i bardzo mi się podobało :) uwielbiam kafe, naprawdę :) te wasze obsesje na punkcie czyichś rzyci i wagin-mega.

Gość gość
to możesz już klaskać c**ą u rubika , albo w poznańskich słowikach

Gość do ykuk
a dlaczego my faceci mamy miec dziewczyny, ktore z innymi partnerami wyrabialy rzeczy jak z p****li?

Gość ykuk
do słowików chyba tylko chłopców przyjmowali. nigdy nie zrozumiem skąd u was domniemama korelacja między ilością partnerów a stopniem "eksploatacji" :D z jednym można uprawiać seks codziennie przez 20 lat, można też raz na miesiąc zaliczać po jednym numerku z innym i co, luźniejsza ta druga? :)

Gość do ykuk
dokladnie. nie wiem skad sie to wszystko wzielo. trzeba przyznac, ze piszesz inteligentnie i dojrzale.

Gość ykuk
a dlaczego my faceci mamy miec dziewczyny, ktore z innymi partnerami wyrabialy rzeczy jak z p****li? - a kto Ci karze? widać facet był atrakcyjny seksualnie (a na to się składa szereg czynników, również błyskotliwość, intelekt, pasje etc. a nie tylko fizyczność) skoro "wyrabiały", nikt ich nie zmuszał.

Gość ykuk
a dziękuję

Gość do ykuk
co nie zmienia faktu, ze to potem kolejny partner musi miec dziewczyne, ktora z innym przerabiala rozne fikusne pozycje i najrozmaitsze eksperymenty

Gość gość
owszem do słowików przyjmowali, ale tu wkradł ci się błąd merytoryczny.Klaskać , rozumiesz pojęcie klaskania ?Klaskać możęsz bez ograniczeń płci. PO 5 analnych partnerach możesz klaskać również d/u/pą