Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi znajomi twierdzą, że jak kobieta miała kilku facetów to jest szmatą

Polecane posty

Gość gość
Kobiety chcą roochaczy a faceci porządne kobiety

Gość ykuk
a Tobie się wkradł błąd matematyczny, nie wiem kto tu miał 5 analnych partnerów (choć nadal nie rozumiem co za roznica czy z jednym przez kilka lat czy co miesiac po razie z innym, ale widac tu odpowiedzi nie znajdę na tą jakzę nurtującą kwestię) ale ok, wierzę C****ewnie wiesz co mówisz :) xxxxxxxxxxx kolejny partner nic nie musi, jak chce to niech szuka dziewicy

Gość do ykuk
ja co prawda jestem prawiczkiem, ale nie nazywam dziewczyny ktora miala kilku partnerow szmata. to jej sprawa, natomiast ja nie musze do niej pasowac.

Gość gość
po prostu dziewczynka chciała się pochwalić, że miała bolca w tyłku.Powinna babci pokazać się w kuszących pozach z penisem w odbycie...i wrzucić na fb , może 5 lajków by załapała.22 lata a mózg jak gimbaza

Gość do ykuk
jakbym sobie wyobrazil, ze moja dziewczyna z innym uprawiala anal w roznych wyuzdanych pozycjach to by mi sie serce krajalo. :)

Gość gość
Twoi znajomi chyba pochodzą z małego miasteczka. W krajach wysoko rozwiniętych takich problemów nikt nie ma i nikogo nie obchodzi ktyo z kim sypia. Prywatna sprawa danej osoby i nie jest to podstawa do oceny człowieka.

Gość gość
nie błąd , dziewczynko z ubogim umysłem.Statystycznie pewnie jeszcze minimalnie jeszcze tylu wepchnie ci fajfusa w tyłek.Większy przebieg i panika w wieku , kiedy inne będą miały mężów, a ty z obłędem będziesz szukać takiego, który nie uzna cię za dzi/w/kę, spowodują, ze zgodzisz sie na wszystko.Skoro już się zgodziłaś...

Gość ykuk
a komu ja się tu niby chwalę? po pierwsze to co miałam a czego nie miałam w tyłku to żaden powód do chwały/wstydu, ot zwykły fakt o który zostałam zapytana. po drugie zaś na kafe to sobie mogę nawet pisać, że jestem miliarderką i co to kogo obchodzi na anonimowym forum? xxxxx ja co prawda jestem prawiczkiem, ale nie nazywam dziewczyny ktora miala kilku partnerow szmata. to jej sprawa, natomiast ja nie musze do niej pasowac.-tez uwazam, że byłaby to bariera do nieprzeskoczenia psychicznie dla osoby, która nie uprawiała seksu, ludzie powinnie się dobierać na zasadzie podobieństw, również w tej kwestii. ale akurat kafe to nie miejsce na wyrabianie sobie opinii o płci przeciwnej, bo tu masa ekstremalności siedzi, lepiej porozglądaj się w realu

Gość gość
Tak samo jak gość wyżej. Nie mam zamiaru osądzać kogos, niech sobie ludzie sypiaja z kim chca ile chcą i jak chcą...

Gość do ykuk
a jakby cie ktos zapytal w jakich pozycjach uprawialas anal to tez nie byloby to dla ciebie wstydliwe?

Gość ykuk
widzę, ze wnioskowanie z mniejszego na większe to Twoje ulubione:D zgodziłam się bo chciałam, nigdy nie musiałam utrzymywać przy sobie faceta jakimiś dziwnymi środkami, a wzbudzanie u kogoś poczucia winy BO UPRAWIA SEKS i czerpie z tego przyjemność jest rodem ze średniowiecza.

Gość gość
seks to seks ale o***t lol skąd ty się urwałaś, z burdelu dla turasów/ Buhahahah

Gość ykuk
co za koleś. zadaje pytania i mierzi go odpowiedź. wyglądasz mi na takiego, który na pierwszej randce pyta dziewczyny czy jest dziewicą i odprawia ją z kwitkiem jeśli udzieli odpowiedzi przeczącej. skąd się tacy ludzie biorą?

Gość do ykuk
to nam napisz w jakich pozycjach ten anal uprawialas. :) a akurat prawiczek ma prawo wymagac dziewictwa. z jednej strony madre to nie jest, z drugiej - jesli brak dziewictwa u dziewczyny mialby go mierzic, to dobrze robi ze sie z nia nie wiaze i nie psuje jej zycia.

Gość ykuk
z drugim zdaniem się zgadzam, co do pierwszego, jeśli kiedyś napiszę książkę o swoich łóżkowych wspomnieniach to nie omieszkam poinformować na forum, bez obaw.

Gość do gość
czyli pewnie ostry i wyuzdany anal na pieska uprawialas...

Gość ykuk
nie, pod kołdrą, na misjonarza i przy zgaszonym świetle, lepiej?:)

Gość gość
nie odp dziewczyno tym onanistom zbokom . Dobrze odp i nie daj się sprowokować ciekawskim onanistom

Gość ykuk
no właśnie wydaje mi się, że pod to zmierzają te pytania, ale polecam bardziej profesjonalne serwisy, z wizją i fonią

Gość gość
dobrze że nie jesteś głupia, takie podjazdy robi zboczeniec niech się faka sam ze soba .

Gość gość
To że banda wieśniaków coś twierdzi to żadna k***a nowina. Co to kogo obchodzi co sądzą twoi z****** znajomi!!!!!!!!!!

Gość gość
Ciebie zje/bie może to nie obchodzić, bo to nie są twoi znajomi, ale jeśli przypną dziewczynie etykietkę puszczalskiej, to nie musi być jej to obojętne.

Gość AOi
Coś w tym jest. Jak 22 - latka ma już za sobą 3, czy 4 facetów to porządna na pewno nie była i nie będzie.

Gość gość
poczytajcie sobie o telegoni

Gość gość
Zj***e jak sie ma takich tepych znajomych to trzeba ich zmienic. Kobieta tak samo jak facet moze p******ic sie z kim chce i jak chce. I h*j wam wiesniaki do tego. Wsiowe debile.

Gość gość
To jest wielbicielka prąć

Gość gość
Wiecie co ? na portalu abczdrowie na Seksie jest taki watek ilu partnerów miałaś .Tam sa takie rekordzistki ktore przyznaja sie do 200 czy 300 i za szmaty sie nie uwazaja a na dodatek jedna z pan pisze ze facet nie powinnien sie pytać ilu partnerow kobieta miała przed nim ...a Wy piszecie o 4,5 ...:-D

Gość gość
Teraz idą na pierwszej randce do łóżka a potem płacza ze faceci ich nie szanują i z kolejnym im nie wychodzi .Zadnej nie przyjdzie do główy że faceci takie kobiety nie szanują,.

Gość gość
Możesz mieć 1 faceta, brać z nim ślub, rodzić dzieci a za 10-15-20 lat puści cię kandem dla jakiejs blondyny

Wszyscy którzy mają takie poglądy i podobne ą z malutkich wsi na ścianie wschodniej, innej możliwości nie widze. I w dodatku mają nudne nieciekawe życia i brak zainteresowań skoro jedyne co ich obchodzi to seks i kto gdzie z kim.