Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi znajomi twierdzą, że jak kobieta miała kilku facetów to jest szmatą

Polecane posty

Gość gość
trzymajcie cnote dla tych ksieciow waszych damskich bokserow pijakow i zdrajcow bo zaden normalny facet przy jednej nie wyrtrzyma co doskonale wiecie

Gość gość
ile to historii sie czyta-był moim jednym, urodzilam mu dziecko, wszystko poswiecilam a on mnie zdradzil

Gość ykuk
no tak, bo jak z jednym bądź drugim nie wyjdzie to trzeba przywdziać habit i złożyć śluby czystości do końca życia. zresztą po co komu moja porządnośc? znajdź mi proszę faceta 22latka, który mając jakąś przeszłość seksualną, bo nie piszę tu o prawiczkach, miał tylko trzy partnerki :)

Gość do ykuk
najgorzej jak chlopak sie zakocha i go potem boli przeszlosc kobiety.

Gość do ykuk
widocznie interesujesz sie samymi przystojniakami

Gość gość
Zjeby.

Gość gość
Zjeby.

Gość ykuk
skąd wniosek, że interesuję się samymi przystojniakami?:D acha, boląca przeszłość-to działa w obie strony

Gość do ykuk
skoro pisalas, ze faceci w Twoim wieku rzekomo maja tyle partnerek - wiec pewnie masz na mysli jakichs przystojniakow. dla mnie najbardziej upokorzajace by bylo, jakbym pod wzgledem fizycznym mniej podniecal swoja kobieta od bylych partnerow, a ze mna bylaby z innych wzgledow, nie czujac juz takiej chemii i pozadania jak do tych wczesniejszych partnerow seksualnych.

Gość ykuk
Nie, nie mam na myśli przystojniaków. Get a life....

Gość do ykuk
no ale brzydcy faceci rzadko maja za soba sporo partnerek w mlodym wieku.

Gość ykuk
Brzydcy tak. Ale świat nie dzieli się na brzydali i przystojniaków, większość facetów jest przeciętna, sama znam przeciętniaków, którzy są playboyami bo nadrabiają charyzmą. (acha, dodam, że ja na taki typ nie lecę, ale koledzy z nich okej)

Gość do ykuk
czyli sama preferujesz przystojniakow? :P

Gość ykuk
nie, nie lubię przystojniaków właśnie, takich typowych ciach na które poleci 3/4 dziewczyn w moim wieku, dla mnie w wyglądzie musi być interesującego po prostu, nie lubie chudzielców, lubię dobrze zbudowanych mężczyzn, a tak naprawdę jeśli jest chemia to niedociągnięcia wyglądu odchodzą na drugi plan. I napisałąm, że nie lubię playboyów, a nie przeciętniaków.

Gość gość
mialam 2 partnerów 1) związek 4,5 roku w planach ślub - pobil mnie i odeszłam. 2) obecny od 1.5 roku partner... z którym jestem zaręczona. mam 23 lata. jestem szmatą? :D

Gość do ykuk
a dresiarz by przeszedl?

Gość ykuk
nie moja estetyka zresztą śmiesznie byśmy razem wyglądali, bo ja preferuję elegancję

Gość gość
ale wy zacofani jestescie :/ Jak facet spi z wiecej niz jedna kobieta to heros jest,a jak kobieta to szmata.Typowe Polskie myslenie!

Gość do ykuk
ludzie widza tylko skrajnosci...

Gość gość
Ej wsiury, pooglądajcie sobie w wiejskiej świetlicy . sex and the city . Poza tym zj***e po raz drugi ten sam z****** watek , NUUUUUUUUUDA

Gość do ykuk
bolesne jest rowniez, jak kobieta wczesniej uprawiala seks bez zwiazku

Gość gość
A dlaczego wy zawsze twierdzicie, ze kobieta jak sie spotyka z facetem to musi od razu chciec zwiazku? A moze chce sie seksualnie wyszalec z paroma? : )

Gość gość
Oceniam poziom tematu: - 1000

Gość do ykuk
niech szaleje z kim chce, ale ja bym nie chcial byc z kobieta po przygodach.

Gość blond gold
Prawdziwi faceci to teraz zajmują sie swoimi kobietami albo oglądają mecz a nie szukają cnotliwych księżniczek na kobiecym forum -tyle w tym temacie.

Gość Dziki31
Ludziska temat jest prosty, chodzi o to nie ilu miała partnerów kobieta a o to że jeśli w ciągu 10 lat życia powiedzmy od 18 - do 28 roku miała 15 facetów to ten który pokocha szczerze a nie będzie świadomy tego i jakimś cudem się dowie to włącza się odrzucenie.. Psychologiczna reakcja.. Innej beczki aby przedstawić wizualnie taka dziewczyna 20 letnia bierze do swych ust członka i robi chłopakowi dobrze niby para itd ale zrywają i jakiś rok później poznaje innego i jemu tez tak robi i tak z kilkoma.. aż trafia na 7 tego w którym zakochuje się na zabój a on w niej i jest szał chu... ja. Dowiaduje się ze miała iluś tam przednim i i robiła im ustami... Drogie panie i panowie to może na psychikę zadziałać jak czerwona płachta na byka. ja swoja laskę złapałem gdy robiła loda dwóm na raz, niby odwiozłem ją do domu a ta wsiadła swoje auto i pojechała na imprezę do kumpeli a jakoś tak pech chciał że kupel poprosił abym wpadł i go zgarnął bo po alko był i nie mógł autem jechać i to wtedy zobaczyłem jak to robi... wyleciałem piorunem wpadłem do auta i jak wariat wracałem na chatę 10km przejechałem tak szybko ze kumpel momentalnie prze trzeźwiał... Miałem 23 lata i przez 5 lat kolejnych nie mogłem na laski patrzeć czułem obrzydzenie jakoś wszystko minęło i jest ok mam 31 lat i jestem w związku. Poznałem 24 letnią dziewicę i po 3 latach związku zrobiliśmy miała wtedy 27 lat, a za 2 miesiące ślub ma odbyć się... Więc Panie jak się bzykacie to jak już ktoś tam pisał miejcie jednego a stałego niż w roku 4 lub więcej. A ta laska dziś ma dziecko i mieszka Szwajcarii około 15 jak nie więcej zaliczyło ją a ostatni wpadkę złapał więc lipa:)

Gość kkhhk
no i co z tego, ze jakies pionki uwazaja tak a nie inaczej? nikogo to przeciez nie interesuje. Ja mialam ponad 10 partnerow w kilka lat i jestem porzadna, madra i rozsadna kobieta. Facetow NALEZY WYMIENIAC na innych jak sie nie nadaja do niczego, tkwienie w zwiazku z nieodpowiednim partnerem to marnowanie czasu, bo nie pracuje nigdy na najgorszym materiale, ale na rokujacym pozytywnie ! dlatego jesli kobieta miala wielu partnerow oznacza, ze sie myslaca osoba i dosiadczona. rowniez to wynik tego, ze mamy nedznych facetow. smutne ale prawdziwe.