Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milaaaaaa

poznam Bi dziewczyne

Polecane posty

Gość Milaaaaaa

Hejo chce poznac sie z ciekawa dziewczyna, bi. Mam 20 lat jestem bardzo atrakcyjna, okolice Bielska, nie boj sie nie jestem fake pisz a chetnie sie z toba spotkam :*

Gość Milaaaaaa
ha :D dzieki za szczerosc, trace nadzieje wiec szukam wszedzie

Gość Milaaaaaa
hm... Jak sama nazwa wskazuje jestem Bi :D Ostatniego czasu nie uklada mi sie z facetami wiec postanowilam od nich odpoczac A ciebie co sprowadza na ten temat ?

Nic, pomijając fakt że jestem lesbijką w męskim ciele. Ale rozumiem że chcesz mieć dziewczynę jako dziewczynę, czyli typową lesbijkę?

Gość milaaaaaa
No niestety ja rozgladam sie za ta w damskim ciele :D Tak chce sie z nia zwiazac. Obojetne mi czy jest bi czy les, moze lubic i to i to byle lubila mnie ;D a ja definitywnie jestem 100% kobieta

Gość milaaaaaa
nie :) dziecko kobiety i faceta ktore zrozumialo ze prawdziwych i wartosciowych facetow na swiecie juz nie ma i nie potraficie zapewnic kobiecie przyjemnosci ani psychicznej ani fizycznej :) przykro mi ale wy i wasze bycie samolubnym "samcem alfa" juz mi sie znudzilo

Dzieci kwiatów - chodziło mi o taki termin. Przesadzasz, nikt ci przecież nie kazał obcować z facetami, jako powłoka męska jestem tego samego dania co ty. Myślisz że kobiety są lepsze? Szukasz po prostu swojego ideału.

Gość nie jesteś żadna bi
parę orgazmów z koleżanką po imprezie nie powoduje, że jesteś bi

Gość milaaaaaa
aha no tak bo ty doskonale wiesz kim ja jestem i jakie zycie prowadze ;)

Gość gość
a ja znałem kiedyś bi, tzn. związki w jej przypadku tylko z facetami ale seks we trójkę, tzn. dwie kobiety i ja :).