Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpuściłem w życiu bo mam chujowy wyglad

Polecane posty

Gość gość

Jestem niski drobny i mam przeciętna twarz. Tak myślę że musiałbym ni wiem jak to zrownowazyc charakterem albo pewnie kasa żeby w miarę funkcjonować w dzisiejszym tepym społeczeństwie. P*****le to, mam kasę po starej i starym, mieszkania po nich i cześć domu we Wrocławiu czyli łącznie.około milion zł plus audi a4, a3 i trochę gotówki. Nie będę z********ac nie wiadomo gdzie nie wiadomo z czym tylko po to żeby jakaś tępa k***a mnie normalnie traktowała. Pogodzilem się z tym ze nie jestem jak inni kolesie. Wydaje mi się to nawet.wygodne. Kwestia tego czy się ustawie czy będę sobie dmuchać jakieś z anonsów czy będzie mnie na nie stać. Za rok kończę medycynę na początek c*****e kasa bo 2 koła na miesiąc ma stażu ale później kto wie. Przej***** w życiu ale się nie późne tylko dlatego ze nie wyglądam jak hulkiem hoganem. P*****le to i was

Gość gość
A sąsiady się spierdzialy juz???

Gość gość
Nie boj na lekarzy leca lekarki ,prawniczki i ogrodniczki :-D Tylko jak na medyka jesteś strasznie agresywny .Kurde ,dobrze ze nie nie mieszkam we Wrocku .

Gość spaślak_
ty sam lekarza potrzebujesz .

Gość gość
a4, a3... i wszystko jasne :o koło lekarza to może stałeś jak cię w psychiatryku zamykali dresoburaku