Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxana 900000

Dieta

Polecane posty

Gość Roxana 900000

Kochane ! Mój chłopak przez cały ubiegły weekend powtarzał mi, że jestem gruba i obleśna i mam schudnąć bo będzie się mnie wstydził. Zaczęło się od niewinnych żartów ale przez te ostatnie 2 dni mocno przegiął. Chłopaka już oczywiście nie mam. Ale w pamięci zostały słowa, które mnie bardzo raniły. Dlatego od dziś wprowadzam swoją innowatorską dietę. Zaczynam ćwiczyć, jeść zdrowe rzeczy i liczyć kalorie. Może ktoś razem ze mną chciałby zmienić swoje życie i znaleźć kulturalnego gościa? Mam 167 cm wzrostu i ważę 56 kg. Mój cel to 50 kg...:)

bardzo dobrze że go rzuciłaś! cham i prostak. Chyba ma coś z głową bo przy wadze 56 kg nie możesz być gruba i obleśna :o obliczyłam twoje BMI masz-20.1 tu wklejam tabele dla porównania: poniżej 15 - wyniszczenie 15,0 - 17,4 - wychudzenie 17,5 - 19,4 - niedowaga 19,5 - 24,9 - waga prawidłowa 25,0 - 29,9 - nadwagę 30,0 - 34,9 - I stopień otyłości 35,0 - 39,9 - II stopień otyłości 40,0 i więcej - otyłość kliniczna więc twoja waga jest na granicy wagi prawidłowej. Oczywiście jeśli chcesz schudnąć dla lepszego samopoczucia to ok. Radze diete 1300 kal i jakiś 60 minutow*******np aerobik z youtuba ;) Sama testowałam i schudłam 6 kg w miesiąc... Ale moim zdaniem 50 kg to troche za mała waga jak dla ciebie...Jeśli już chcesz schudnąć to 2 do 3 kg nie więcej...Chyba nie chcesz mieć figury jak dziewczynka z gimnazjum ;)

Gość gość
wogóle nie przechodz na dietę...lepiej miec kobiece kształty niż być wieszakiem

Gość gość
jestes śmieciem skoro twoim wyznacznikiem w zyciu jest chłopak i jego opinia, więcej ambicji kretynko, jak będziesz miała 40 lat to juz chłop cie rzuci dla młodszej i co wtedy zrobisz ? popełnisz samobójstwo bo facet nie chce cie ru/chać ? żyjesz dla ku/tasa ? sama sie upodlasz