Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdrosc o psa

Polecane posty

Gość gość

hej,mam taki problem, mam wspollokatorke,ktora ma psa, duzo sie zajmowalam nim i bawilam z nim i on mnie bardzo polubil, czasem mam wrazenie,ze lubi mnie bardziej niz tamta, jest to cudowny,rasowy doberman, kochany jest, mam znim jakas wiez, rozumiemy sie bez slow, a raz wrocilam wczesniej do domu, moja wspollokatorka nie slyszala krokow i gadala przez telefon, powiedziala komus w rozmowie zaplakana,ze szuka nowego mieszkania do wynajecia,najlepiej kawalerki, bo ja "odbieram jej psa" :(

Gość gość
zadna :D po prostu ona wydala na tego psa fortune, na kupno, szczepienia, szkolenia, kosmetyki,karme, weta i chciala zeby byl posluszny tylko jej,a ja go tak kocham i on doslownie je mi z reki, to takie bezinteresowne i jej z tym zle

Gość gość
ja tez bylam zazdrosna o swego psa.Wolal mego tate.Dal mi sie laskawie poglaskac,ale to za tata lazil jak owieczka,a ja zebralam ta kupe futra o troche uwagi.To byl kochany stworek.Tak wiec rozumiem wlascicielke psa,poczuł sie odrzucona i zagrozona.Lepiej dla wszystkich,gdy sie wyniosa.Im dluzej bedzie to trwalo,tym trudniej bedzie Ci sie pozniej z piesiem pozegnac.A i pies to zapewne przezyje.

Gość gość
Psy jak dzieci, jesli ktos poświeca im czas, to lgna do niego, ale psy maja jeszcze taka wlasciwosc, ze nawet jesli jego wlasciciel nie jest wb niego w porzadku, to pies i tak go kocha. On traktuje ludzi w swoim otoczeniu jak stado, gdybys oddzielila go od jego pani choc na kilka dni, bardzo by za nia tesknil. Ja mam taka sytuacje u mamy, mama ma psa, ale on mnie kocha najbardziej na swiecie takie wszyscy maja wrazenie. Jak byl malutki, to nawet lezki mu lecialy jak wychodzilam od nich do siebie. Byla taka sytuacja, ze musial u mnie zamieszkac na 3 tyg, bo mama wyjechala, to przez cale 3 tyg nic nie chcial jesc, schudl, a na koniec mi uciekl i znalazlam go w domu mamy na wycieraczce. Mozesz co najwyzej troche przystopowac z tymi zabawami, zeby kolezanka mogla wykkorzystac ten czas.

Gość gość
Ogladal ktos z Was film "Moj przyjaciel Hachiko"?Polecam.Pies rasy Akita i Richard Gere.Pan umiera,a pies przez nastepne 10lat czeka na jego powrot na stacji PKP i spi obok torow kolejowych az do swej smierci.Film na faktach,rozrywa serce na kawalki.Sorry,ze nie na temat pisze.

Gość gość
to bardzo na temat :) słyszałam o tym filmie :) ale skoro tak rozrywa serce to chyba nie dla mnie :( ja nawet na zakochanym kundlu płakałam :( :D już nie mówią o psie który jeździł koleją ;((( Lampo

Gość gość
up

Gość mariażerka lat 24
a historia o ttym lampo to na faktach autentyznych?