Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1gość

mam ochote sie zabic

Polecane posty

Gość 1gość

zdradziłam męża, i jest mi z tym cholernie źle. codziennie zastanawiam sie jak sie zabic

Gość on czyli ja 40
Ja zdradziłem żonę . Na tym etapie rozmowy nie ważne dlaczego. Zasadniczo musisz to przegryśc w sobie ,najważniejsze jednak żeby mu tego nie powiedziec bo może nie zrozumiec . Hmmm mam jakieś wyżuty sumienia , ale to był sex najlepszy jaki mi sie przytrafił w życiu :) :)

Gość 1gość
ale on wie, tylko ja nie mogę poradzic sobie z tym co zrobiłam

Gość gość
szukasz widowni ? zabij się szmato, kończ z tym i wstydu sobie oszczędź :P

Albo wykaż się pokorą przed mężem, albo zapomnij o tym. Szkoda się zabijać dla błędu. Tak, jest to błąd straszny, niewybaczalny, ale nie warty Twojego życia. Przecież masz dziecko lub możesz je urodzić. Masz swoją karierę lub ją rozkręcić. Mąż nie wybaczy? Dasz radę, masz nauczkę - nigdy tego więcej nie popełnisz. Ale na litość boską, nie rób sobie krzywdy...

Gość gość
Bierz przykład z 'on czyli ja 40' niby ma jakieś wyrzuty ale bardzo mu się podobało :O

Gość 1gość
zmora - mam dzieci, nie mam pracy, tylko dzieci mnie trzymają i nie, nie wezme przykładu z on czyli ja 40

Gość gość
Zabijajac sie skrzywdzisz dzieci .. Dlaczego zdradziłaś ? Bo to tez wazne .

Gość 1gość
Nie rób tego masz dzieci, jesteś dla nich kimś w rodzaju boga :), sumienie to największa kara jaka Cię spotkała, mąż wybaczył?

Gość on czyli ja 40
Ja nie mówie by wzieła przykład ze mnie . Wcale dobrze zdrady nie znosiłem , ale sex był fantastycznnie namiętny . NIE zabijaj się bo to dopiero zrobisz błąd nie do wybaczenia ,i nie warto a zdrada , to jest tylko przykrę wydarzenie które resztą życia można naprawic

Gość 1gość
mąż nie wybaczył i pewnie nigdy nie wybaczy a powody? nie ma powodów uzasadniajacych zdradę - jak źle to trzeba najpierw sie rozwieść a potem dopiero szalec