Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabisienkaaaaa

Czy wynajęlibyście mieszkanie W STARYM STYLU???

Polecane posty

Gość Gabisienkaaaaa

stare drewniane okna, na podłodze płytki pcv, jedynie w przedpokoju panele, w łazience i kuchni gumolit, wyposażenie pełne czyli meble, sprzęt, wszystko jest, ale wystrój taki sobie. Czy wynajelibyscie za niską cenę? Mieszkanie ma 70 metrów kw. - duży przedpokó, jasna kuchnia, duży balkon.

Gość gość
Ty chyba nie wiesz,jakie rudery ludzie wynajmuja.Widzialam kawalerke,w ktorej kuchnia byla wypacykowana farba olejna,jak w PRLu,a zlewu i kranu w ogole nie bylo.O pokoju nie wspomne.I nie dziwie sie,ze wlasciciele nie remontuja,nie daja nowych mebli.Ja wynajelam kawalerke po remoncie,wszycho nowe.Drugi lokator i moge kupowac nowe,a remont obowiazkowy.Mam ruine,nie mieszkanie.

Gość gość
ja bardzo lubie takie mieszkania wiec czemu nie :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość Gabisienkaaaaa
to jest moje mieszkanie, chciała bym je wynająć, ale boje się że nikt tego nie będzie chciał :( właśnie w kuchni jest farba olejna, jak za PRLu :D kran i zlew co prawda jest, wszystko jest, ale nie jest zbyt ciekawie. nie stać mnie było na generalny remont, a teraz mieszkam gdzie indziej.

Gość gość
Na pewno kogos znajdziesz.Odpicuj je troche-nowe firanki,blaty w kuchni moze podrasuj fajna okleina,jakies ladne dodatki i przede wszystkim czysto.Z ceny zawsze mozna zejsc,wiec najpierw zaproponuj jakas w miare dobra kwote,a jak nikt nie zechce,to opusc cene.

Gość Gabisienkaaaaa
właśnie takl chce zrobić, wymienie firanki, zasłonki, oczywiscie wszystko wyszoruje zeby było czysto, ale myslalam nad tym, żeby wymienic chociaz gumolit w kuchni na nowy bo ten stary to jest w opłakanym stanie

Gość gość
Kluczową role w wystroju mieszkania odgrywają dodatki. Ja postanowiłam odświeżyć swoje mieszkanie montując w kuchni wyszukane panele szklane, efekt jest rewelacyjny!! zachęcam do obejrzenia realizacji firmy która była takze wykonawca u mnie : http://www.mediapress.net.pl/83-panele-szklane