Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

OBRAZ KAFETERIANKI

Polecane posty

Go艣膰 A U T O R K A
O co Wam chodzi,sk膮d te wyzwiska,macie jakies argumenty aby obronic teze 偶e tak nie jest jak napisa艂am

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
same b艂臋dy t臋pa autorko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
AUTORKO te偶 jestes kafeteriank膮 wi臋c piszesz te偶 o sobie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A U T O R K A
Akurat 偶adnej z wymienionych cech nie posiadam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ka偶da kt贸ra tu pisze jest kafeteriank膮, niestety dziewczyny :P Estee Lauder? sprowadz sobie ten nowy, moze ci pomoze i przynajmniej nie bedzesz musiala lac na palec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wez wyluzuj babo od gramatyki i ortografi nie kazdy jest polonista,merytorycznie nie masz nic do powiedzenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko zapraszam do domu a偶 si臋 zdziwisz jak si臋 mylisz ; ) a sorry patologii do domu nie wpuszczam. Bu藕ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale jaranie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
temat ucich艂 bo opisane w topiku baby nic nie maj膮 do powiedzenia poza wyzwiskami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam, co chcesz wiedzie膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Akurat 偶adnej z wymienionych cech nie posiadam x piszesz na KAFETERII to jeste艣 kafeteriank膮 wyt臋偶 swe resztki m贸zgu i uruchom logik臋 troszeczk臋 pustaczko hahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest to obraz przeci臋tnej kafeterianki nie napisa艂am ze ka偶dej my艣la艂am 偶e dla niekt贸rych to logiczne a jednak nie musze dopisac jeszcze jeden punkt, 偶e jak nie wyt艂umaczysz jak krowie na rowie to przecietna kafeterianka nie zrozumie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poziom twych wypowiedzi autorko jest taki w艂a艣nie jak PRZECI臉TNEJ kafeterianki, uwa偶asz si臋 za co艣 lepszego, oceniasz, krytykujesz, a jeste艣 jeszcze gorszym barach艂em ni偶 to co usi艂ujesz opisywa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uderz w st贸艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to w艂a艣nie uderzy艂am, a autorka piszczy, 偶e to nie o ni膮 chodzi, 偶e ona nie ma tych cech, i 偶e pisze o PRZECI臉TNYCH kafeteriankach nie o sobie, szczeka i si臋 t艂umaczy, 偶e ONA taka nie jest. 呕ENADAAAA :P papa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pierdo/le t艂uku my艣lisz ze ktos jest tak t臋py jak ty aby pisac o sobie,autorka ma racje,na ten kafeteri jest gorzej niz my艣la艂am,sama patologia i tepe babska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
... 艂膮cznie z tob膮 autorko :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hehe dobrze opisane autorko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co je艣li 偶aden z punkt贸w nie pasuje do mnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pracuj臋, mam r贸偶ne hobby, uwielbiam jak syn ma sztruksy i koszule, gotuj臋 r贸偶ne potrawy, lubi臋 eksperymentowa膰 w kuchni, tunik臋 i leginsy zdarza艂o mi si臋 sporadycznie zak艂ada膰 w ci膮偶y, przed i po nigdy, zostawiam dzieci i z mam膮, i z te艣ciow膮 jak id臋 do pracy, starsze czasami nocuje u moich te艣ci贸w. No i co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to autorka pisze o sobie chyba hehe na prawd臋 t臋pe osoby coraz cz臋艣ciej tu zagl膮daj膮 hehe widac poziom tego forum,ja wpadam tylko by sie po艣mia膰 jak to matki nie wiedz膮 jak dziecko ubra膰 co na wyprawk臋 kupi膰,co do szpitala zabra膰,codziecku dac je艣膰 gdy sko艅czy rok czy dwa (ciekawe jak by艂o 偶ywione wcze艣niej) a zapewne to te kafeterianki kt贸re wcze艣niej pyta艂y czy test negatywny,beta negatywna moze oznaczac ciaze haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ju偶 wiem, nie jestem kafeteriank膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 12:56: no to autorka pisze o sobie chyba hehe na prawd臋 t臋pe osoby coraz cz臋艣ciej tu zagl膮daj膮 hehe widac poziom tego forum,ja wpadam tylko by sie po艣mia膰 jak to matki nie wiedz膮 jak dziecko ubra膰 co na wyprawk臋 kupi膰,co do szpitala zabra膰,codziecku dac je艣膰 gdy sko艅czy rok czy dwa (ciekawe jak by艂o 偶ywione wcze艣niej) a zapewne to te kafeterianki kt贸re wcze艣niej pyta艂y czy test negatywny,beta negatywna moze oznaczac ciaze haha xxx jak kto艣 robi膮c b艂臋dy ortograficzne ma czelno艣膰 nazywa膰 innych "t臋pymi"? jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
matko kobieto wyluzuj z tymi b艂edami,ortografia nie jest miar膮 inteligencji i coraz mniej os贸b przyk艂ada do niej wag臋,jestem in偶ynierem i mam w du/pie jezyk polski,tak wiem marna ze mnie partyjotka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no wlasnie mnie to przeraza, jak czlowiek z wyksztalceniem ma w d***e to jak sie wypowiada!! bycie inzynierem z niczego nie zwalnia, a lekarz i programista te偶 ma wolne od ortografii? wstydz sie i czytaj ksiazki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masz w du/pie j臋zyk polski? jak typowa durna kafeterianka, no widzisz? wy偶ej srasz ni偶 du/p臋 masz hehehehe "patryjotka" matko huto! czyli in偶ynier贸w ju偶 ortografia nie dotyczy ALE呕 POZIOM KAFETERYJANKO hahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem czy to to liceum skonczylo :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
droga Pani in偶ynier- nie wiem co dla Pani jest miar膮 inteligencji, ale dla mnie na pewno nie jest ni膮 ignorancja i szczycenie si臋 ow膮 ignorancj膮. Niekt贸rzy inteligentni ludzie maj膮 jakie艣 deficyty, kt贸re rzeczywi艣cie utrudniaj膮 im przyswojenie ortografii, ale niekt贸rzy s膮 po prostu nieukami, kt贸rzy przeczytali w 偶yciu tylko lektury i podr臋czniki, wi臋c po prostu nie mieli do艣膰 kontaktu ze s艂owem pisanym.. Poza tym, na lito艣膰!, istnieje autokorekta, kt贸ra pozwala wychwyci膰 du偶y procent b艂臋d贸w, a niekt贸rzy nawet z tego nie potrafi膮 skorzysta膰. A ca艂a sprawa ma guzik wsp贸lnego z patriotyzmem- jak zrobi臋 b艂膮d pos艂uguj膮c si臋 angielskim, to czuj臋 si臋 jak nieuk, a co dopiero m贸wi膰 o j臋zyku, kt贸rym pos艂uguj臋 si臋 od 30 lat i kt贸ry powinnam zna膰 perfekcyjnie. Wstyd i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wysilaj si臋 go艣ciu wy偶ej in偶ynier贸w poprawna pisownia nie dotyczy, w dobie dzisiejszej edukacji na niskim poziomie odpuszczaj膮 im to na studiach :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no ale jak koncz膮 licea?

Udost臋pnij ten post