Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OBRAZ KAFETERIANKI

Polecane posty

Gość A U T O R K A
O co Wam chodzi,skąd te wyzwiska,macie jakies argumenty aby obronic teze że tak nie jest jak napisałam

Gość gość
same błędy tępa autorko

Gość gość
AUTORKO też jestes kafeterianką więc piszesz też o sobie :)

Gość A U T O R K A
Akurat żadnej z wymienionych cech nie posiadam

Gość gość
każda która tu pisze jest kafeterianką, niestety dziewczyny :P Estee Lauder? sprowadz sobie ten nowy, moze ci pomoze i przynajmniej nie bedzesz musiala lac na palec.

Gość gość
Wez wyluzuj babo od gramatyki i ortografi nie kazdy jest polonista,merytorycznie nie masz nic do powiedzenia?

Gość gość
Autorko zapraszam do domu aż się zdziwisz jak się mylisz ; ) a sorry patologii do domu nie wpuszczam. Buźka

Gość gość
ale jaranie :)

Gość gość
temat ucichł bo opisane w topiku baby nic nie mają do powiedzenia poza wyzwiskami

Gość gość
ja mam, co chcesz wiedzieć?

Gość gość
Akurat żadnej z wymienionych cech nie posiadam x piszesz na KAFETERII to jesteś kafeterianką wytęż swe resztki mózgu i uruchom logikę troszeczkę pustaczko hahahaha

Gość gość
Jest to obraz przeciętnej kafeterianki nie napisałam ze każdej myślałam że dla niektórych to logiczne a jednak nie musze dopisac jeszcze jeden punkt, że jak nie wytłumaczysz jak krowie na rowie to przecietna kafeterianka nie zrozumie!

Gość gość
poziom twych wypowiedzi autorko jest taki właśnie jak PRZECIĘTNEJ kafeterianki, uważasz się za coś lepszego, oceniasz, krytykujesz, a jesteś jeszcze gorszym barachłem niż to co usiłujesz opisywać.

Gość gość
uderz w stół...

Gość gość
no to właśnie uderzyłam, a autorka piszczy, że to nie o nią chodzi, że ona nie ma tych cech, i że pisze o PRZECIĘTNYCH kafeteriankach nie o sobie, szczeka i się tłumaczy, że ONA taka nie jest. ŻENADAAAA :P papa

Gość gość
ja pierdo/le tłuku myślisz ze ktos jest tak tępy jak ty aby pisac o sobie,autorka ma racje,na ten kafeteri jest gorzej niz myślałam,sama patologia i tepe babska

Gość gość
... łącznie z tobą autorko :D

Gość gość
hehe dobrze opisane autorko

Gość gość
a co jeśli żaden z punktów nie pasuje do mnie?

Gość gość
pracuję, mam różne hobby, uwielbiam jak syn ma sztruksy i koszule, gotuję różne potrawy, lubię eksperymentować w kuchni, tunikę i leginsy zdarzało mi się sporadycznie zakładać w ciąży, przed i po nigdy, zostawiam dzieci i z mamą, i z teściową jak idę do pracy, starsze czasami nocuje u moich teściów. No i co?

Gość gość
no to autorka pisze o sobie chyba hehe na prawdę tępe osoby coraz częściej tu zaglądają hehe widac poziom tego forum,ja wpadam tylko by sie pośmiać jak to matki nie wiedzą jak dziecko ubrać co na wyprawkę kupić,co do szpitala zabrać,codziecku dac jeść gdy skończy rok czy dwa (ciekawe jak było żywione wcześniej) a zapewne to te kafeterianki które wcześniej pytały czy test negatywny,beta negatywna moze oznaczac ciaze haha

Gość gość
a już wiem, nie jestem kafeterianką :D

Gość gość
gość 12:56: no to autorka pisze o sobie chyba hehe na prawdę tępe osoby coraz częściej tu zaglądają hehe widac poziom tego forum,ja wpadam tylko by sie pośmiać jak to matki nie wiedzą jak dziecko ubrać co na wyprawkę kupić,co do szpitala zabrać,codziecku dac jeść gdy skończy rok czy dwa (ciekawe jak było żywione wcześniej) a zapewne to te kafeterianki które wcześniej pytały czy test negatywny,beta negatywna moze oznaczac ciaze haha xxx jak ktoś robiąc błędy ortograficzne ma czelność nazywać innych "tępymi"? jak?

Gość gość
matko kobieto wyluzuj z tymi błedami,ortografia nie jest miarą inteligencji i coraz mniej osób przykłada do niej wagę,jestem inżynierem i mam w du/pie jezyk polski,tak wiem marna ze mnie partyjotka

Gość gość
no wlasnie mnie to przeraza, jak czlowiek z wyksztalceniem ma w d***e to jak sie wypowiada!! bycie inzynierem z niczego nie zwalnia, a lekarz i programista też ma wolne od ortografii? wstydz sie i czytaj ksiazki.

Gość gość
masz w du/pie język polski? jak typowa durna kafeterianka, no widzisz? wyżej srasz niż du/pę masz hehehehe "patryjotka" matko huto! czyli inżynierów już ortografia nie dotyczy ALEŻ POZIOM KAFETERYJANKO hahahaha

Gość gość
nie wiem czy to to liceum skonczylo :P

Gość gość
droga Pani inżynier- nie wiem co dla Pani jest miarą inteligencji, ale dla mnie na pewno nie jest nią ignorancja i szczycenie się ową ignorancją. Niektórzy inteligentni ludzie mają jakieś deficyty, które rzeczywiście utrudniają im przyswojenie ortografii, ale niektórzy są po prostu nieukami, którzy przeczytali w życiu tylko lektury i podręczniki, więc po prostu nie mieli dość kontaktu ze słowem pisanym.. Poza tym, na litość!, istnieje autokorekta, która pozwala wychwycić duży procent błędów, a niektórzy nawet z tego nie potrafią skorzystać. A cała sprawa ma guzik wspólnego z patriotyzmem- jak zrobię błąd posługując się angielskim, to czuję się jak nieuk, a co dopiero mówić o języku, którym posługuję się od 30 lat i który powinnam znać perfekcyjnie. Wstyd i tyle.

Gość gość
Nie wysilaj się gościu wyżej inżynierów poprawna pisownia nie dotyczy, w dobie dzisiejszej edukacji na niskim poziomie odpuszczają im to na studiach :P

Gość gość
no ale jak konczą licea?