Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ile przytyłyście do 20 t.c

Polecane posty

Gość gość

Właśnie zaczęłam 19 t.c i przytyłam 4 kg. Odżywiam się bardzo lekko . Jadam trzy razy dziennie i liczyłam na mniejszy skok wagi choć te 4 kg to chyba norma ?

Gość gość
Ja 21 3/4 kg, wczesniej 48 badz 49, a teraz raz 51 ra 52 raz 53

Ja jesten w 19tc i wyobraz sobie ze jeszcze tydzien temu panikowalam bo moja waga stala w miejscu z polotem bylo 1kg na plusie, a wciagu kilku dni przybyli 2kg!!!! Szok. A odzywian sie zdrowo,jem duzo owocow,warzyw,soki robione,duzo wody pije, nabial. Zero slodyczy. Twoja waga jest ok

Gość gość
Ja jem slodycze 3 kg, wszystko idzie teraz w dzidziusia,brzuszek coraz wiecej bedzie rosnac

Gość gość
Czerwona Kokardka , ważne że zdrowo się odżywiasz a dziecko pewnie dopiero teraz skoczyło z wagą albo też nastąpił przyrost wód płodowych .

ja jestem w 25 tygodniu,5 kg na plusie, najwiecej przybyło w ostatnich 3 tygodniach wczesniej waga w miejscu.A i tak nic mi nie rosnie jak piersi i brzuch.Tylko tu sie powiekszyłam:)rece i nogi mam chude jak przed ciaza :)

Gość gość
22tc 2 kg

Gość meememememme
Nawet nie wiem, nie mialam obsesji na punkcie wagi, nie porownywalam sie z innymi ciezarnymi, nawet nie wiedzialam o istnieniu tego forum. Dzieki temu ciaze przeszlam bez zbednych histerii (nakrecanych na forach), zajmowanie sie dzieckiem tez nie bylo dla mnie ponad sily i nie mialam glupich dylematow, jaki kolor wojka/ciuszkow/jaki smoczek i co gotowac dziecku. W razie

ja uspokoilam sie dopiero po wizycie ktora mialam we wtorek, gdzie sie okazalo, ze dziecko rosnie super, wymiary prawidlowe i wszystko ok. wtedy uznalam, ze nie bede sie przejmowac wagą, po paru dniach 2kg wiecej, ;) slodyczy nie jem, bo mnie odrzuca, warzywa, owoce, kwasne rzeczy ;) w pierwszej ciazy przytylam 17kg, wg.mnie stanowczo za duzo. mam nadzieje, ze w tej przytyje max 15kg. Mi tez wszystko idzie w brzuch i cycki, mam 175wzrostu i wage przed ciaza 61,5 teraz 64,5.

Gość gość
do 20tc malutko się tyje,najwięcej od ok 28tc

Gość gosc997
jestem w 18 tc i narazie nie przytylam wcale. Brzuch rosnie ale waga stoi w miejscu (0.5 kg ruchome)

Gość bkt
ja w 2 ciąży mimo że niewiele jadłam bo miałam cholerną zgagę to byłam w połowie około 7 kg na plusie:/ przy 3 choć jadłam normalnie bo miałam tylko lekkie mdłości w połowie byłam koło3,4 na plusie... ale najwięcej przytyłam w ostatnich 3 mc:/ w każdej dobiłam do 20:(

Gość gość
17 tyg 3,5 kg do przodu:)

Gość gość
23 tydz i plus 1 kg.. na poczatku schudlam 2, brzuch mam wielki a przybralam kg

Gość gość
martwisz sie tym, ze przytylas 'az' 4kg? ja do 20tc przytylam 14 :D

Gość gość
ja przytyłam do 16 tyg 3 kg, teraz jestem w 20 tyg i dalej jest 3 kg, brzuszek urósł, ale widzę że uda zrobiły się szczuplejsze, mniej słodyczy jem, nie mam już takich zachcianek