Gość bulllex Napisano Marzec 17, 2014 Witam. Otoż mam pewien problem ;x Przedstawię go mniej więcej w ten sposób. Jesteśmy z dziewczyną 1,5 roku. Ostatnio rozmawiałem z Jej mamą przez telefon na temat Jej przyjazdu do mnie, podkreślam że mieszkamy od siebie jakieś 80km. Póżniej zadzwoniła moja mama. Mojej dziewczynie mama zrobiła niby to awanture i kazała jej ze mną zerwać. Ta sytuacja miała miejsce tydzień temu. Teraz ciągle się smuci, denerwuje. Kiedy Ją pocieszam nie widać efektu, jednak gdy zobaczy jakąś głupotę w tv lub na necie zaraz się śmieje i ma lepszy humor, czuję się przez to hmm znieważony/niedoceniony?. Do tego wszystkiego powiedziałem jej że chyba zadzwonię do Jej mamy i zapytam dlaczego zabrania się Nam spotykać, jej odpowiedź "A tylko spróbuj" podejrzanie nieprawdaż?. Mam wrażenie, że chce mnie zniszczyć psychicznie abym z Nią zerwał gdyż Ona sama nie potrafi tego zrobić ;x. Proszę o poważnie opinię na ten temat. Sam już nie wiem co mam mysleć i co robić ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach