Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onua26

Przedwczesny wytrysk !!!

Polecane posty

Gość onua26

Jak mam pomóc mojemu facetowi, który cierpi na przedwczesny wytrysk. Jesteśmy razem 1,5 roku. Nasz seks od początku nie był idealny. On jest moim pierwszym partnerem, na początku mnie wszytko bolało, potem okazało się, że mój facet ogląda dużo p****li. Kiedy myślałam że już uporaliśmy się z powyższymi problemami okazało się, że ledwie zaczniemy a już koniec. Nic nie pomaga próbujemy po 4-6 razy i zawsze spuszcza się tak samo szybko. Kiedy pieszczę go oralnie dochodzi po paru sekundach. Ostatnio pieściliśmy się, całowaliśmy on się spuścił zanim do czegoś doszło :(. Jak mam mu pomóc??

Gość gość
Myslalem, ze Ty masz za wczesnie? :;)

Gość onua26
proszę tylko poważne komentarze bo mi do śmiechu nie jest

Gość gość
To bardzo proste, codzienny seks :) mnie pomaga kolejny raz tzn pierwszy seks to 2-3 minuty max i koniec a bywało że i parę ruchów i koniec, ale drugi to już dużo dłużej a trzeci godzinę i dłużej, więc nie kończcie na jednym razie i po problemie :)

Gość onua26
tak tylko czasami kochamy się 6 razy pod rząd z małymi odpoczynkami i za każdym razem jest tak krótko

Gość gość
To niestety pozostaje seksuolog bo to jakaś organiczna przyczyna, nie wiem jak to możliwe że 6 razy tak szybko dojdzie heh.

Gość onua26
Ja też nie wiem jak to możliwe za 6 razem dojdzie do 5 min i koniec :/ on nie chce iść do seksuologa

Gość gość
nie panikuj niech wytrysnie-nawet kilka razy i wtedy zaczniecie Co za problem? Duzo zabawy! :)

Gość gość
moze trzeba na pierwszy raz potraktowac jako rozgrzewke a kolejny juz jako ten wlasciwy?

Gość onua26
Dobrze by było tak to potraktować tylko, że mój facet po 2, 3 razie się zniechęca. Zaczyna mówić, że jest beznadziejny i na tym koniec. Mi też zaraz przechodzi ochota. I tak to u nas wygląda chciałabym mu jakoś pomóc, żeby siebie nie obwiniał. Tylko, że na mówieni mojego chłopaka, że coś z tym zrobi bo tak nie może być kończy się. Coraz częściej unika zbliżeń bo boi się, że mnie zawiedzie

Gość gość
on nie chce iść do seksuologa - co za kretyn a tylko dobry lekarz może mu pomóc jak już pisałem normalne jest że każdy kolejny raz jest dłuższy jak nie jest to znaczy że musi się leczyć

Gość onua26
Wiem trochę o tym czytałam i może okazać się, że problemy łóżkowe powiązane są z innymi chorobami np. układu krążenia itp :/

Gość gość
Sprowadziliście swoje igraszki to jednego punktu czyli problemu w temacie - wsiadło to i tobie na psychikę - czy mam rację? :classic_cool: Przestańcie o tym gadać na jakiś czas. Później zostanie już tylko lekarz.

Gość gość
i tak bez lekarza się nie obędzie bo gość jest ewidentnie chory, na co nie wiem, krążenie jak by miał nie takie (czyli cholesterol) to by mu nie stawał tu raczej inna przyczyna będzie

Gość onua26
Ale do jakiego lekarza najpierw się udać? Od razu seksuolog czy psycholog urolog lekarz internista

Gość gość
Od razu seksuolog, ale taki co ma doświadczenie nie wiem skąd jesteś w poznaniu jest bardzo dobry ale nie będę tu robił reklamy, mi pomógł z potencją ja akurat miałem krążenie zrąbane :/ cholesterol, on skieruje na badania i będzie wiadomo jaka przyczyna.

Gość gość
Priligy mu pomoze. Jak potrzebujesz to pisz: pittram@tlen.pl

Gość gość
dalej tak tryskasz? nie martw sie to sie leczy ale tez od kobiety zalezy jak z tym sie obchodzi...

Gość gość
To prawda, teraz jest bardzo dużo różnych preparatów. Ja brałem IQMAN i na mnie bardzo dobrze działał, więc mogę go polecić. Innych nie znam. A ten wybrałem, bo jest oparty na naturalnych składnikach.Kolejnym duzym plusem jest to że tabletki są dostępne bez recepty.

Gość gość
W ostatnim czasie miałem trochę problemów w pracy i ogólnie jakaś deprecha mnie dopadła i trochę mi z dziewczyna nie wychodziło w tych sprawach. Zdecydowałem się na tabletki IQMAN i po paru dniach stosowania powróciła chęc i kondycja .Dla mnie ważne jest to żę tabletki można dostać bez recepty więc nie ma wstydu .

Gość gośćRene
Spróbujcie suplementu IQMAN.Może zadziała na pewno nie zaszkodzi.Mojemu facetowi pomogły te tabletki.