Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buciki, niemowle, rozmiar, rozmiarowka

Polecane posty

Gość gość

Planuje kupic buciki ze strony HΜ dla niemowlaka, dostepne rozmiary to: newborn, 0, 0.5-2. Potrzebuje zamowic butki na ok 5-6 miesiecy, wiem, ze newborn odpada, zastanawiam sie czy rozmiar 0 czy 0,5-2. Pomozcie :-)

powiem Ci tak mój syn gdy miał 12 miesięcy postanowiłam mu kupić kapciuszki po domu. Pojechałam do tesco, bo nawet nie wiedziałam czy będzie chciał w nich chodzić, po za tym wcześniej miał kupione takie fajne materiałowe ale wyrósł. Mierze z innych bo tych nie było rozmiar 12-18 za małe 18-24 nie mogę wsadzić jego nogi.. Rozmiar rozmiarowi nie równy. Ja po prostu mierze inaczej nie kupuje bo wydasz kupe kasy na zwroty.

Gość meememememme
Dopoki dziecko nie zaczelo chodzic, nie masakrowalam mu stop bucikami, nosilo skarpetki albo takie zrobione na drutach-dostalam od babci :)

Gość gość
Zdaje sobie sprawe, ze rozmiarowki sie sporo roznia. Wybranie sie do sklepu bedzie dla mnie czasochlonne, wygodniej mi zamowic, a buciki sa mi potrzebne na chrzest malej. Gdyby podali rozmiar w miesiacach bylo by mi o wiele latwiej. Chcialabym wiedziec mniej wiecej, ktory przynajmniej teoretycznie bedzie pasowal, 0 czy 0.5-2?

Gość gość
No i buciki to takie miekkie, bawelniane balerinki, potrzebne konkretnie na jeden dzien, no moze jeszcze jedna okazja sie przytrafi ;-)