Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie odnosicie wrażenia, że ludzie zajmujący się MLM

Polecane posty

Gość gość
Tyle ze wlasciwie KAZDY w MLM po 3 LATACH moze wyciagnac minimum 1500 zl netto. Wiec bardziej sie to oplaca niz etat w mcdnaldzie. A ty jesli znasz te 200 osob z roznych MLMow to zapytaj sie ich od jak dawna pracuja w MLM i oczywiscie w jaki sposob pracuja

Gość gość
No to sie nie dziwie ze zarabiasz malo tylko sprzedajac produkt. Nie o to chodzi w MLM. I widac ze nie masz pojecia o mlm skoro piszesz ze sprzedajesz i nikogo nie wciagasz do biznesu. w MLM chodzi o polecanie produktu innym, o sprzedaz jelsi ktos chce i o reklame firmy oraz jej produktow i tworzenie siatki konsumentow, sprzedawcow etc.

Gość gość
Nie chodzi o sprzedaż tylko o wciąganie kolejnych frajerów. Klasyczny przykład piramidki.

Gość gość
Klasyczny przyklad idiotow na forum. Mowa o wszystkowiedzacych hejterach. Smiechu warte.

Gość gość
wciaganie nowych frajerow ? haha tylko ze ci frajerzy po paru latach moga zarabiac swietne pieniadze podczas gdy cala reszta bedze ***** na etacie za grosze i narzekac na wszystko.

mylenie marketingu wielopoziomowego z piramidą finansową to powszechny błąd wynikający z niewiedzy. piramidy są nielegalne, bo nie sprzedają żadnego produktu ani usługi. jeśli przypomnimy sobie, że przykładem firmy działającej w modelu MLM jest np. Oriflame widać, że nie ma to nic wspólnego z piramidą finansową.

Gość gość
hahaha zobaczymy :D Ja myślę, że może 1% się dorobi jak dobrze pójdzie, a spora część nabranych pewnie wyląduje w psychiatryku, kiedy się ockną ze swojego wielkiego amerykańskiego snu. Poza tym przestańcie do cholery używać wyuczonych formułek! Umiecie tak jeszcze?

Gość gość
PałkaZapałka, przecież Twój kolega wyżej sam napisał, że w mlm nie trzeba niczego sprzedawać, tylko łowić nowe dusze. A właśnie te produkty to przykrywka, aby mogło to legalnie funkcjonować.

Gość gość
W MLM zasada jest prosta. zapisujesz sie teraz, zostajesz klientem i np zapisujesz jedna osobe miesiecznie do swojej grupy. ta osoba robi dokladnie to samo co ty czyli tez zapisuje tylko jedna osobe do grupy. oczywiscie wszyscy jestescie kilentami i kupujecie miesiecznie produkty za np 80 zl. Po 3 latach od zapisania sie do grupy kazda osoba ma ok 2000 zl zysku. Czyli ja zapisalem sie w styczniu i po 3 latach zaczynam zarabiac 2000 zl, osoba ktora ja zapisalem w lutym ten sam poziom osiaga dokladnie 3 lata pozniej . Prosty schemat. jako ze na swiecie jest 7 miliardow ludzi to w tym tempie zapisanie wszystkich zajeloby kilkaset albo i wiecej lat. To jest przyklad idealnego MLM. I to bez sprzedazy wlasnej

Gość gość
to co napisalem wczesniej to zadna sciema tylko czysta matematyczna kalkulacja.

Gość gość
żałosne

Gość gość
zalosne tak jak twoj nic nie wnoszacy do tematu komentarz.

Gość gość
Żałosne same menadżery i biznesmeny. Jak chce się pobawić w menadżera to włączam FM (ups, skrót dwuznaczny - Football Manager huehue)

Gość gość
Zazdroscisz ze ktos zarabia w MLM pracujac ile chce i kiedy chce a ty albo nic nie zarabiasz bo mieszkasz z rodzicami albo codziennie musisz chodzic do pracy ktorej nie lubisz ?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
wam nie ma czego zazdrościć, wam można tylko współczuć :)

Gość gość
tak tak oczywiscie masz racje. Podczas gdy ty wspolczujesz komus, ten ktos zarabia swietne pienaidze w MLM.

Gość gość
up

Gość gość
gdybyscie mieli tak super to nie szukalibyscie tak ochoczo kolejnych jeleni, proste.

Gość gość
Bo na tym ten biznes polega cepie. To tak jak programy partnerskie w ktorych musisz innym ludziom polecac jakis produkt lub usluge. i taki gosc z polecenia zapisuje sie do klubu, robi zakupy w tym samym sklepie co ty, a ty masz wtedy prowizje od jego zakupow. Takie proste, a widze ze macie problemy ze zrozumieniem.

Gość gość
jestę zwycięscą !

Gość gość
Nie wiem czy jestes :) sprobuj to powiedziec za 30 lat jak juz bedziesz mial wszystko czego pragniesz. Bo bez tego bedziesz zwyklym plebejuszem jak wiekszosc.

Jak najdalej od takich ludzi. Jak tylko słyszę, że jakaś nowo poznana osoba zaczyna pie/rd/olić o jakichś magicznych sokach, "lajonesach", czy innych d**eralach odcinam się od niej całkowicie. Szkoda mi czasu na jakichś frajerów z wypranymi mózgami. :o

Gość gość
W tym przypadku i z takim podejsciem frajerem to jestes ty.

Gość gość
ja mam wywalone na to, niech sie zajmuja tym fmem, nie mam zdania. Moze to dobrze dziala, moze zle, nie znam sie na tym. Ale wiem, ze znajomi, ktorzy dawniej byli bardzo fajnymi osobami po wstapieniu do fmu zrobili sie nieznosni, nie mozna bylo o niczym innym z nimi pogadac, na kazdym spotkaniu probowali mi wcisnac jakies perfumy, plyny do podlog itp. biegali za mna z tymi produktami juz nie moglam na nie i na nich patrzec, kontakt sie urwal, ta ich reklama jest zbyt nachalna :/

Gość gość
i jeszcze wypowiadaja sie o pracy na etacie jakby to byla najgorsza kara i mysla, ze dla kazdego liczy sie zarabianie milionow i mercedesy...

Gość gość
do mlmu trzeba miec łeb na karku i pracowac i wtedy cos mozna osiagnac a wy lenie tylko szczekacie zarabiacie 1500 ha ha ha

Gość gość
tak, żeby kazdy miał wille z basenem, mercedesa, pokazuja te białe mercedesy i myslą że są celebrytami nie wszyscy tego chcą ja jestem szczęsliwa, mam sliczne mieszkanie w bloku, zyję spokojnie, uprawiam sport, kupuje w biedronce nie chce byc jakąs piertoloną biznessuper i jezdzić kurfa brykami i udawać szczęsliwca losu :O

Gość gość
idiotom zaimponuja ymi białymi mercedesami , dali to w lizing jakimś menagerom i strugają przedsiębiorców, ja piertole :O