Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brzydki facet ma prawo wymagać ładnej kobiety ?

Polecane posty

Gość gość

czy powinien brac to co jest a nie wybrzydzac ?

Gość Kuniak
to zależy czy oprócz tego że jest brzydki reprezentuje sobą coś innego. Wykształcenie,ogarnięcie zyciowe,kulturę osobistą,jakieś talenty zainteresowania,poczucie humoru.....

Gość gość
To zalezy czy ma byc tylko ładna czy przede wszystkim madra ? Zalezy jakim jestes facetem .Jesli pustakiem to bierz co pod reka jesli fajnym ,gosciem i masz dobrze poukładane w w glowie to i ładna Toba nie pogardzi ...

Gość gość
Czym charakteryzuje się facet pustak? :D

Gość gość
KAŻDY powinien wybrzydzać, zapobiegnie to narodzinom dziec***aszteciar które będą równie piękne jak ojciec i matka, jak rodzice ładni to dzieci też ładne jak któreś z rodziców paskudne (szczególnie matka) to szanse są że i dziecko będzie paskudne, po co komuś gotować piekło na ziemi.

Gość gość
Pustak to ktos kto leci na urodę a cała reszte ma w doooopie .

Gość gość
nie ma prawa wymagać ładnej kobiety.Sama jestem atrakcyjna i nie wyobrażam sobie być z brzydkim facetem

Gość gość
2014-03-17 12:54:11 [zgłoś do usunięcia] gość nie ma prawa wymagać ładnej kobiety.Sama jestem atrakcyjna i nie wyobrażam sobie być z brzydkim facetem. No i dobrze ja jestem brzydalem i nie chce mieć dzieci, rodziny, paszteta na żonę sobie nie wyobrażam, a taka jak ty mnie nie zechce, przynajmniej nie będę nikogo unieszczęśliwiał ani miał dzieci które będą w wieku 20-30 lat brzydalkami. A seks? pełno chętnych na internecie panienek na czatach i portalach więc akurat tego mi nie brakuje, może i nie są super ładne, ale bardzo chętne :).

Tak, ma prawo czekac na Sienne Miller jesli ma taki kaprys, tylko nie kazdy taki odniesie sukces. Ale nudzicie.

Gość gość
Może wymagać, jak ma kasę, dom, dobre auto. Wtedy chętne same się znajdą.

Gość gość
brzydki facet ZAWSZE wymaga ladnej kobiety bo tylko takie go kreca. albo jest sam. brzydki facet nie ma prawa odrzucic ladnej kobiety nawet jak sie wczesniej gzila z innym . wielu brzydkich facetow dostaje ladne kobiety jak przystojniejsi faceci sie tymi kobietami juz znudza. takie zycie.

Gość gość
A po co facet ma być ładny. Ja nie lubię ładnych facetów.

Gość gość
niech ci bedzie ATRAKCYJNY facet. teraz lepiej ?

Gość gość
To zmieńmy na facet nieprzystojny ;) moim zdaniem wymagać nie może, ale ma prawo mieć swoje oczekiwania, tym bardziej jeśli ma zalety wynikające z charakteru czy inteligencji.

Gość gość
Uważam że każdy, czy to facet czy kobieta ma prawo do określonych oczekiwań co do partnera. Brak klasycznej przystojności nie przekreśla szans na spotkane fajnej laski. Przecież do związku wchodzą ludzie miedzy którymi zaczyna iskrzyć. Jeśli ten watek to nie puste teoretyzowanie a faktyczna rozterka wrażliwego ..brzydala,, To powiem ze ma prawo oczekiwać wszystkiego co mu się zamarzy. A dlaczego nie?

Gość gość
Pocieszę cię , że w 95% brzydki facet zawsze ma ładną kobietę :-) Atrakcyjny facet zawsze ma brzydulę , a atrakcyjna kobieta - brzydala . A pozostałym 5 % wydaje się , że są atrakcyjne/ni :D

Gość gość
Naprzykłat tomek kamel ??? :)))

Gość a jaki facet to pustak
?

Gość gość
Powinien brać to, co się trafia, ale ze zgryzoty wybrzydza i zostaje sam.

Gość gość
nieprzystojny facet czy tez brzydkli jest na ogół niski poniżej 170 cm, drobny, ma ramionka dziecka, małego fiutka, zwykle jest bezrobotny ale wyklształcony, mieszka z mamusia lub ma mega alimenty z pasztetem powyżej 100 kg która dała mu sobie zrobić z nim dzieciaki bo nikt inny na nią nie leciał. Jest przegrany bo, od początku stawiał na zapłodnienie jakiejś, zamiast rozwijać jakieś swoje pasje wolał płodzić bahory i być Ojcem a nie sobą, teraz już nie ma szans bez pracy z małym fiutem i z alimentami żanda jego zmiana osobowości nie pomoże.

Gość gość
faceci z pasją są rozchwytywani..Znajdź jakieś hobby.