Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do Zony Hindusa

Polecane posty

Gość gość
to uwazasz azjatycka ze jak pojade do Indii to od razu rodzice indyjscy zaprezentuja mi pokaz zabijania swoich corek i wtedy dopiero bede mogla sie wypowiadac, tak ? jestes tak samo glupia jak ten twoj filipinczyk :)

"to uwazasz azjatycka ze jak pojade do Indii to od razu rodzice indyjscy zaprezentuja mi pokaz zabijania swoich corek i wtedy dopiero bede mogla sie wypowiadac, tak ?" x Twoje logiczne myslenie wzbudza we mnie odczucia smiechowo-wymiotne. Spasuje odpowiedz ;) x "jestes tak samo glupia jak ten twoj filipinczyk" x Ide sie pobiczowac z tego powodu ;)

Gość gość
azjatycka, takie wnioski mozna wyciagnac wg twojej pozal sie boze logiki, czyli: Nie bylas - wiec nie wiesz ! eh pusta lalo, szkoda czasu na ciebie, pa. Ps. na Ksiezycu tez nie bylam a sporo o nim wiem, naprawde :)

Bylam w wiekszosci azjatyckich panstw, wiec moge powiedziec bardzo wiele na ich temat. W przeciwienstwie do ciebie. Az boje sie zapytac coz ty takiego mozesz wiedziec na temat ksiezyca... ;)

Gość gość
We wsi w Zachodnim Bengalu mężczyzna spalił żywcem swoją żonę, ponieważ ta urodziła mu dwie córki, a ani jednego syna. Ojciec zamordowanej dwudziestopięcioletniej Rupali Bibi zgłosił sprawę na policji. Mówił, że rodzina męża od dawna starała się ją zabić – pisze agencja Asia News. Do tej pory winni śmierci są na wolności.

Gość gość
Na wsi czy w slumsach, które opasują Delhi czy Kalkutę metody są mniej wyrafinowane. Tu dziewczynek może i rodzi się więcej, ale równie szybko się dematerializują. Albo służą za niechciane popychadła, służące i dzieci gorszej kategorii. Oczywiście nie zawsze i nie wszędzie tak jest. I wszelkie uogólnienia są krzywdzące – podróżując po Indiach spotkałam wiele kochanych i wymuskanych dziewczynek. Ale widziałam też kobiety sprowadzone w hierarchii niżej niż wyjątkowo nie lubiane w Indiach psy. Brudne, żebrzące, sponiewierane. Inne pracują ponad siły. Widzieliście kobiety w Delhi noszące cegły na głowie (po dziesięć!), lub w Radżastanie, pracujące na polu w upale w pełnej biżuterii i barwnym sari? Lokalny koloryt ? Owszem. Ale one noszą na sobie wszystko co mają cennego nie dlatego że im wygodnie kopać pole z kolczykami dyndającymi z uszu, a dlatego, że nie wiedzą czego mogą się spodziewać gdy wrócą do domu. Czy ktoś ich na przykład nie wygna tak jak stoją. Można powiedzieć, że i tak miały farta, że udało się im urosnąć. I jeszcze jako małe dziewczynki wydano je za jakiegoś starca (lub niemowlaka). Statystyki są jednak bezwzględne – w Radżastanie 80% dziewczynek w ogóle nie chodzi do szkoły. Wypełniają lukę po uczących się chłopcach – pasą krowy, zamiatają podwórko, noszą wodę, kopią pole i robią milion rzeczy zdecydowanie za ciężkich jak na ich małe barki.

Gość gość
Czy to tylko ja mam takie wrazenie czy 'zona Hindusa' i 'Azjatycka Pani ' ( no i oczywiscie ROR ) to ta sama osoba ?! Styl pisania identyczny .

Czy to tylko ja mam takie wrazenie czy 'zona Hindusa' i 'Azjatycka Pani ' ( no i oczywiscie ROR ) to ta sama osoba ?! Styl pisania identyczny . x Oczywiscie, ze tak! Przeciez ja mam jednego meza na Filipinach, a drugiego w Indiach. Planuje tez wkrotce zamazpojscie za Afganczyka i wtedy bede sie podpisywac jako Zona Afganczyka. Ale cicho sza, to tajemnica na razie :)

Gość zona Hindusa
Hahahaha nie no, dosc tych rewelacji na dzisiaj. Czacha mi peka. Zaraz sie dowiem, ze rowniez jestem Zdesperowana Domowa Zona i Mayor of London :D :D hehehe

Zona Hindusa, pewnie jestes zdesperowana zona tylko jeszcze o tym nie wiesz. ;) Ja np.caly czas zapominam, ze podobno jestem ROR, ale jak na zlosc nie potrafie sie zalogowac jako ROR ;) cos w tym musi byc. Te anonimowe inteligentki z forum sa nieziemskie ;) ;)

Gość zona Hindusa
Dokladnie tak jest azjatycka, tak jak mowisz :)

Gość gość
No popatrz popatrz jak sie zmowily w tym samym czasie na forum Lol , chyba cos w tym jest :) ale niech mysli ze dajemy sie nabierac hehehe

Gość gość
Ty masz Schizophrenie kolezanko ROR aka Azjatycka Pani , wiec mozesz wystepiwac pod roznymi postaciami , nie mysle zeby ktokolwiek inny byl az tak glupi zeby na wlasne zyczenie ladowac sie lwom w paszcze i pisac pod nikiem zona Hindusa , ale Ty a i owszem bo cos pod sufitem masz nie tak .

Gość 0 Terenia 0
zona Hindusa "Oho, to duzo masz tych chlopakow. Nieposzlakowana opinia, mowisz? To moze zacznij od szanowania siebie, zamiast puszczac sie na prawo i lewo z tysiacami mezczyzn?" Widać co masz w tym łbie, wystarczy napisać, że lubi się przebywać w jakimś towarzystwie, a ty od razu sobie wyobrażasz gang bang ze mną w roli głównej i ze stadem Niemców, Szwedów oraz Norwegów :D Aż tak mi zazdrościsz, że ja przebywam wśród swoich (białych, inteligentnych, atrakcyjnych i wykształconych Europejczyków), a ty jesteś skazana na dzicz z trzeciego świata? :D "Przy okazji, zeby ci sie lepiej zrobilo - moj maz by nawet ciebie w zadek nie chcial kopnac. Nie zwykl zadawac sie z pospolitymi d******* o ptasim mozdzku." Twój mężuś o kolorze sraki od razu by do mnie poleciał ze sterczącą pałą, ale ja takich śmieci zbywam - jak każda szanująca się kobieta, no ale widocznie ty wzięłaś to co się nawinęło i jeszcze w beżową łapę ucałowałaś z wdzięczności 😴

Gość gość
Przeciez to musi pasztet jakis byc zeby z ciapatym sie wiazac , to sa syfy jakich malo . Jak szukalismy domu do kupienia to sie naogladalismy jak ciapaki mieszkaja , brud i smrud i z 10 osob w jednym domu , jacys ludzie po 5 w pokojach na podlodze spali , smieci w kuchni w czarnych workach pod sufit , sciany curry pochlapane . No po prostu TRAGEDIA !

Gość zona Hindusa
"wystarczy napisać, że lubi się przebywać w jakimś towarzystwie, a ty od razu sobie wyobrażasz gang bang ze mną w roli głównej i ze stadem Niemców, Szwedów oraz Norwegów" No widzisz, take jakos nic innego mi na twoj temat nie przychodzi do glowy, poza dawaniem tylka na prawo i lewo :D O gang bang nic nie wspomnialam, ale widac ze glodnemu chleb na mysli. ""Twój mężuś o kolorze sraki od razu by do mnie poleciał ze sterczącą pałą" Really? Zlociutka uwierz mi, wysmial by cie na dzien dobry. Chyba nie sadzisz, ze szanujacy sie, wyksztalcony i przystojny mezczyzna jak moj maz polecialby na takie tanie s****wo jak ty? Przeciez ty jestes zerem, dziecinko. Moze jakis Ahmed z kebabu cie zechce. Idz pytaj szczurza mordko :)

Gość 0 Terenia 0
Ciapakom i Murzynom powinno się zabronić wjazdu do Europy, nikt tych gowien nie chce, bo za bardzo cuchną i rozprzestrzeniają tu swoje złe geny. Europejczycy są zbyt tolerancyjni, próbują być poprawni politycznie, nie widząc, że rdzenni Europejczycy na tym cierpią. Ja to bym każdej szmacie która się z nimi puszcza napluła w szpetny pysk i przygotowała taczkę ze świeżym gnojem żeby na niej wypi/er/do/liła z Europy z prędkością światła 😴

Gość 0 Terenia 0
zona Hindusa "No widzisz, take jakos nic innego mi na twoj temat nie przychodzi do glowy, poza dawaniem tylka na prawo i lewo" No widzisz, więc sama przyznajesz, że są to tylko twoje nic nie znaczące projekcje na mój temat. Natomiast to, że poleciałaś na śmiecia z trzeciego świata to fakt niezaprzeczalny 😴 "Moze jakis Ahmed z kebabu cie zechce." A czym się różni Ahmed z kebaba od twojego męża? Przecież to ten sam sort, najniższa półka, śmierdziel z dziczy, który się w ciebie spuszcza kiedy ma ochotę. Przyjmij w końcu do wiadomości, że ty i twój Hindus możecie mi czyścić buty 😴

Gość zona Hindusa
Ojej dzieweczko, przeciez to nie moja wina, ze kojarzysz sie ludziom z prostytucja. Choc ja bym tez obstawiala na bardzo samotna I skrzywdzona mloda kobiete, ktora musi sie gdzies wyzyc z braku faceta. Te liczne komplementy pod wlasnym adresem I ilosc postow pisanych przez ciebie to masakra! Bardzo ci wspolczuje dziewczyno twojej samotnosci. Moze kiedys trafisz na tego Norwega, Niemca czy Tam Dunczyka, tak jak marzysz? :D Aha buty czyscic? Dziecko... Its past your bed time 🖐️

Gość 0 Terenia 0
zona Hindusa "przeciez to nie moja wina, ze kojarzysz sie ludziom z prostytucja." Jakim ludziom? Piszesz o sobie? Przecież ty pozbawiłaś się człowieczeństwa wiążąc się ze zwierzęciem z Indii 😴 "Choc ja bym tez obstawiala na bardzo samotna I skrzywdzona mloda kobiete, ktora musi sie gdzies wyzyc z braku faceta." Braku faceta powiadasz? To zdecyduj się czy prostytutka czy niewydymka, bo trochę słabo ci idzie to 'obstawianie', może lepiej postaw przykopconego kut/asa swojego ciapaka? ;)

Gość zona Hindusa
A ta zboczona baba znowu tylko o jednym. O stawianiu pal, gang bang itd. Ty jestes jakas niewyzyta dziecko :) Wszyscy Zydzi sa tacy zboczeni czy tylko ty jedna z zydowskiej famili sie taka udalas? :D

Gość zona Hindusa
Dobra pejsata Tereniu, jade z mezem na gielde samochodowa a tobie zycze owocnej dyskusji przez nastepne kilka (kilkanascie) godzin ;) Nie zapomnij zezrec czosnku I pomodlic sie za swoja nacje jak na prawdziwa pejsata przystalo 🖐️

Gość gość
Alez ta zona rachitycznego k/o/z/o/j/e/b/c/y jest agresywna :O Brak klasy kompletny. Pfuj! Splunac na toto jedynie.

Gość desi pani
Odezwala sie ta, co klase soba reprezentuje...Chyba robotnicza :o Same atakujecie, jestescie agresywne, wyzywacie (nie bede tu pisala jak, bo KOBIECIE nie przystoi, prostaczkom takim jak wy, owszem), ale jak ktos wam ciut mocniej odpowie, to od razu wielkie oburzenie. Splunac na was to malo... PS Zona, kolejny raz udowadniasz swoja glupote i ignorancje...yt jako zrodlo informacji o kulturze danego kraju? Wow...

http://www.bbc.co.uk/news/world-south-asia-13264301 na kazde 1000 chlopcow przypada 914 dziewczynek, w niektorych rejonach indii te proporcje sie zmniejszaja lub nawet zwiekszaja do mniej niz 800 dziewczynek na 1000 chlopcow. ktos by pomyslal, ze to jest zanikajaca kultura, wlasnie odwrotnie, te proporcje sa z roku na rok coraz wyrazniejsze. miliony zyc..