Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do Zony Hindusa

Polecane posty

Gość desi pani
A dlaczego nie? Czytajac twoje wypowiedzi na kafe ma sie wrazenie, ze szukasz tylko zaczepki. Piszesz w tematach, o ktorych nie masz zbytniego pojecia zgrywajac eksperta. Jestes niezbyt mila, wyniosla, wlazlas angolowi do lozka i czujesz sie lepsza. Polecam jakies cwiczenia, aktywnosc fizyczna, ruszcie te dupska sprzed komputera, a nie cale dnie tu gnijecie i plujecie jadem. Szczegolnie ta "gwiazda" co wlazi na kazdy topik i agresywnie sie wypowiada. Jej posty mozna od razu wylapac po charakterystycznym stylu pisania slow o/c/e/n/z/u/r/o/w/a/n/y/c/h. Serio, myslisz, ze nikt sie nie zorietuje, ze to jedna i ta sama osoba pisze? Jakbym byla tak agresywna i plula jadem to chyba bym sobie szczepienie na wscielkizne zapodala (moze to dla ciebie rozwiazanie). Milej reszty dnia (nie kazdy mieszka w UK, ale wiekszosc tu piszacych tak sadzi). I nie udlawcie sie czasem tym jadem

nikogo tutaj nie wyzywam, nie czepiam sie, dyskusja jest o dziewczynakch w indiach, wyrazilam swoje zdanie, jak kazdy tutaj mam do tego prawo, zaczepke raczej czytam u ciebie (wskoczylam angolowi do lozka, naprawde znakomite spostrzezenie, daruj sobie), tazke spokojnie.. :)

Gość gość
Bycie ciapackim spermolykaczem jest najgorszym upadkiem i upodleniem. Od tego momentu konczy sie czlowieczenstwo, seks z kozim synem powoduje zaliczenie roochawicy do smieci.

Gość gość
Heh tutaj zawsze najglosniej szczekaja slabo wyksztalcone poleczki, ktore inteligencja nie grzesza, a chcialyby sobie popisac :D takie tereski czy inne kryski co to oceniaja zycie innych pod katem swojego, niezbyt udanego. Wylewajcie te frustracie, tylko o was to swiadczy, nie zbyt dobrze, no ale kulture sie wynosi z domu wiec pewnie ojciec traktowal matke jak "wor na sperme"-ulubione slowo prostaczek na tym forum, i sie naogladaly biedne. Uraz zostal, prostactwo zostalo zaszczepione i coz...gorzej niz dno

Gość gość
zona Hindusa "No naprawde, filmik w 1000% obrazuje kulture Indii. Nie wiem co jest lepsze, filmik z YouTube czy wklejanie wlasnych samoj**ek na publiczne forum tak jak robi to od kilku lat wyzej wymieniona?" :O Co ma do rzeczy youtube? To jest film produkcji BBC, przedstawiony na youtubie. Tak samo mozna go pokazac w polskiej TV, niemieckiej i indyjskiej (jakby sie zgodzili) W ktorej TV film bedzie wiarygodny? Aaaa moze nigdy nie jest wiarygodny bo przeciez ty lepiej wiesz? Ty przeciez , raz na kilka lat latasz w odwiedziny do swojej rodziny w Indiach? Jestes specem, co? :D Caly swiat zachodni uwzial sie na biednych, kulturalnych Hindusow, ktorzy nie morduja dziewczynek ani zenskich plodow a wszystko to, jest zwyklym wymyslem, tak? Ot, oswiecila nas zona jakiegos tam hindusika :D

Gość niepejsata czosnkowa
To jest film produkcji BBC, przedstawiony na youtubie. Tak samo mozna go pokazac w polskiej TV, niemieckiej i indyjskiej (jakby sie zgodzili) W ktorej TV film bedzie wiarygodny? ------- A ogladala panna dokument bbc pod tytulem Stadiums of Hate? Tak dla przypomnienia, to o rasistowskich Polakach, przedstawiajacych nas jako nacje chuliganow i ukazujacy ze nie powinnismy gospodarzyc euro 2012. Glupie bbc tak sie uwzielo na tych biednych Polaczkow a oni tacy niewinni, tacy dobrzy :D

Zapomnialam dodac: Cameron tez sie uwzial na Polaczkow. No wszyscy sie uwzieli ;) zamiast gonic tych ciapatych i murzynow a Polaczkom bic poklony za to ze przyjechali z jedna nedzna walizka do mojego kraju, to partia camerona jedzie po Polakach. Biedactwa :( a w********ac do siebie jak wam sie tu nie podoba. Hindusi sa tu bardziej szanowani bo sa czescia naszego spoleczenstwa od setek tysiecy lat. Oni byli czescia naszego kraju a wy Polaczki nigdy nie bedziecie nasza czescia.zawsze bedziecie strangersami tutaj bez poszanowania bo jestescie popychadlami 🖐️ Jako Brytyjka mam przyjaciol wszystkich narodowosci, ktorzy albo sie tu urodzili albo przyjechali godnie zyc. Ale oni wpasuja sie w nasze spoleczenstwo, znaja jezyk, maja brytyjskich przyjaciol. Ale z Polaczkami nie trzymam. Gonie to bydlo od siebie, bo to ani jezyka nie zna ani zadnej kultury nie ma. Takie wsioki z ruskiej granicy :D Wielu Polaczkow chcialo sie ze mna przyjaznic tylko dlatego, ze mowie po polsku a jestem Brytyjka. Dodawali mnie na fejsie non stop, zarywali do mnie, wazeliniarstwo level hard. :D Mozecie mnie cmoknac w moja angielska d**e 🖐️

Gość gość
dla mnie to bez sensu - u nas już nie ma zwyczaju z posagiem, nie ma takiego obowiązku, więc tutaj wystarczyłoby zmienić sprawę w Indiach, jak u nas i po problemie. Przecież głównym powodem tych morderstw kobiet to finanse 1) sprawa posagu 2) kobieta nie pomaga swojej rodzinie po wyjściu za mąż. Wystarczy ich kulturę popchnąć w stronę cywilizowanych społeczeństw i po problemie. Moim zdaniem to nie jest kwestia: "kobieta jest gorsza jako płeć sama w sobie" tylko "kobieta to ogromne koszty i żadne zyski dla rodziny".

Gość gość
Akurat Anglii opłacało się przyjąć Polaków. Więcej zarabiają, więc wydają, czyli zwracają w podatkach niż ciągną na zasiłkach. Natomiast rząd nic nie musiał inwestować w ich edukację. Podstawówka, gimnazjum, liceum i często studia państwowe to koszty Polskiego społeczeństwa każdej z tych osób, co wyjechały. Tam większość Polaków pracuje, mała część siedzi na zasiłkach. Więc Anglii naprawdę, naprawdę bardzo się opłacał ten biznes. Teraz jednak brakuje pracy, więc znaleźli wygodnego kozła ofiarnego i taka ich wdzięczność. To naprawdę prosty rachunek zysków i strat i Anglia dzięki Polakom jest na dużym plusie, tylko idiota tego nie widzi.

Gość gość
Heh rozsmieszyl mnie post tej Brytyjki o ktora Polacy zabiegali bo ma obywatelstwo tego kraju. Gdzie ty takich Polakow znalazlas co sie podniecaja paszportem ktory mozna sobie kupic za miesieczna wyplate (przy min wage) po zdaniu smiesznego testu. Ale masz mniemanie o sobie :D Co do Indii to mysle ze bbc mowi tu prawde. Indie sa bardzo zroznicowane kulturowo i tez zadna rodzina nie bedzie sie chwalic tym prze swoja europejska synowa. Oni to ukrywaja badz uwazaja za normalne. I tu porownanie takich praktyk do polskich kiboli jest niepoprawe bo to zwykli huliganie ktorzy sa potepiani a nie czesc kultury.

Gość gość
"Pojedz do Francji to sie z was nabijaja, ze jestescie biednymi pijakami. We Wloszech tez sie z was nabijaja. W Hiszpani takze. Nie mowiac juz o Niemczech, ktorzy was uwazaja za podludzi, bo przeciez pol zydami jestescie, a fuj " Chyba masz sporo kompleksów. Wyobraź sobie, że byłam zarówno w Anglii, jak i Niemczech i to mnie i męża tam ściągnęli, a nie my szukaliśmy pracy (branża IT), zawsze oboje szybko znajdujemy pracę w nowym miejscu. Opłaconą mieliśmy podróż i hotel, gdy ja, lub maż leciał na rozmowę kwalifikacyjną, potem relokalizację. To wytłumacz jakim cudem oni sami z siebie ponosili koszty, żebyśmy pracowali w firmach Niemieckich i Angielskich, przecież jesteśmy Polakami... a fuuu ;). Nigdy, nigdzie nie spotkałam się z gorszym traktowaniem nas, bo jesteśmy Polakami, a byliśmy też we Francji, Włoszech, Hiszpanii, Potrugalii i Austrii na długich wyjazdach. Gdzie niby traktują gorzej Polaków, bo są Polakami? Bo ja naprawdę nie wiem. Masz chyba bardzo dużo kompleksów i nienawiści w sobie i dlatego doszukujesz się też tego w innych ludziach, a świat jest naprawdę otwarty i daje ogrom możliwości ;) dla każdego, nie warto dopatrywać się wszędzie niechęci i uprzedzeń.

Gość gość
"Mam duzo znajomych pracujacych w counsilu" Haha, counsilu ?? Councilu jak juz chcesz spolszczac. Typowy błąd Polaka. Taka z ciebie brytyjka jak ze mine, emigrantka z brytyjskim paszportem, zwykla emigrantka z rownie emigranckiej matki.

Gość gość
ja mam takie pytanie do tej pani ktora jest szczesliwa zona hindusa. ja mam nieszczescie byc oszukana przez hindusa dziewczyna, ktora byla z nim w zwiazku przez rok. Przez rok slyszalam same wspanialosci, komplementy, planowalismy slub, dziecko.... jak zaszlam w ciaze to sie okazalo ze slub bedzie ale jego w Indiach z inna dziewczyna bo mu podobno rodzina kazala. on pochodzi z Hariany. Czy Pani cos wie na temat takich tradycji? W tej chwili zerwalam znajomosc i cierpie bo mam wrazenie ze zostalam wykorzystana jak to hindusi powiadaja do ``time pass``. Czy Pani ma jakas wiedze o tym czy to rzeczywiscie jest tak ze rodzina moze ZMUSIC go do zeniaczki w Indiach? Dodam ze zaproponowal mi ze pojedzie sie ozenic i wroci do mnie...

Gość gość
Polakow traktuje gorzej najnizszy sort spoleczenstwa - pijacy, beneficiarze, ludzie bez wyksztalcenia. Tumany, ktorym sie wmawia, ze "obcy" to cale zlo ich marnej egzysrencji. A im tez wygodniej siedzi sie na kanapie z butelka piwa i z mysla, ze oni nie sa wcale tacy marni, ze tak naprawde to calo zlo to Polacy, Slowacy, UFO i pogoda :D Do takiej grupy nalezy nasza Brytyjka. Ja tez mam paszport brytyjski (jak ktos slusznie zauwazyl, nie kosztuje on wiele :D wiec to zadne osiagniecie), maz ma paszport kanadyjski (Kanadyjczyk polskiego pochodzenia, po polsku gada bez problemow). Nigdzie nie spotkalam sie z zlym spojrzeniem bo jestem Polka. Ale tez i po slumsach nie laze :D

Gość gość
Pani wyżej podała wspaniały przykład kultury hinduskiej :) Cieszę sie, ze sie urodziłam w Europie.

Gość oszukana przez hindusa
ja mam takie pytanie do tej pani ktora jest szczesliwa zona hindusa. ja mam nieszczescie byc oszukana przez hindusa dziewczyna, ktora byla z nim w zwiazku przez rok. Przez rok slyszalam same wspanialosci, komplementy, planowalismy slub, dziecko.... jak zaszlam w ciaze to sie okazalo ze slub bedzie ale jego w Indiach z inna dziewczyna bo mu podobno rodzina kazala. on pochodzi z Hariany. Czy Pani cos wie na temat takich tradycji? W tej chwili zerwalam znajomosc i cierpie bo mam wrazenie ze zostalam wykorzystana jak to hindusi powiadaja do ``time pass``. Czy Pani ma jakas wiedze o tym czy to rzeczywiscie jest tak ze rodzina moze ZMUSIC go do zeniaczki w Indiach? Dodam ze zaproponowal mi ze pojedzie sie ozenic i wroci do mnie...

tak to ja podalam ten przyklad i niestety musze powiedziec ze mam same zle doswiadczenia. Chcialam bardzo zostac jego zona, pokochalam go szczerze. ale niestety przez rok sie napatrzylam na to jak zyja jego koledzy. Zdradzaja, oszukuja, nabieraja europejskie dziewczyny na wielka milosc aby zalatwic sobie papiery w europie, chodza na d****** uchliwaja sie co sobota, awanturuja i niestety sa brudasami. A dodam ze mieszkam w bardzo spokojnym i cywilizowanym kraju w europie i oni tez tu mieszkaja juz kilka lat a jednak szokuje mnie zawiazywanie zwiazkow z dziewczynami tylko dla seksu czy rozrywki. Ja mialam to nieszczescie ze nie wiedzialam wczesniej z kim mam do czynienia, zostalam ostrzezona przez dziewczyne jego kolegi ze on mnie tylko oszukuje a bylam wtedy juz w ciazy. I rzeczywiscie okazalo sie ze jak ja chcialam zrobic krok i wyjsc za niego to okazalo sie ze rodzina mu nie pozwoli. Postawil mnie przed faktem aby pozwolic mu sie ozenic i jak do mnie wroci do Europy to nadal z nim zyc albo...cierpiec. Wybralam swiadomie to drugie. I rozmawiamy o Sikhach czyli teoretycznie ludziach ktorych sie uwaza za zasadniczych. Czy Pani ma jakies doswiadczenia podobne do moich? bo moje nie sa niestety dobre:-( Chcialabym moc napisac cos innego ale naprawde moze mialam pecha po prostu :-(

Gość gość
Moja znajoma żyje w uk z hindusem 8 lat a jego rodzina nie ma pojęcia o jej istnieniu inaczej miał by kłopoty. Ona jest na szczęście bezpłodna bo jakby zaszła w ciąże to raczej nic dobrego by ja nie czekało w takim związku.

Gość gość
Twój błąd był w wyrazie angielskim, dziwne, ze z językiem polskim radzisz sobie znakomicie, a jeden jedyny wyraz angielski i juz błąd hahaha.

Gość gość
Dla Hindusów najważniejsza jest kultura i to co ludzie powiedzą, oni sie tam nie liczą z tym, ze on moze ma dziecko w drodze z tobą. Zawsze bedziesz na ostatnim miejscu w hierarchii jego rodziny. Najważniejsza jest kultura i te ich kasty. Ja bym na twoim miejscu wycofała sie póki jeszcze moge. To jest bagno, które cie wciągnie.

Gość gość
Po angielsku lepiej nie pisz jak masz robić takie błędy, bo rzeczywiście nikt cie tu nie zrozumie :) "counsil" haha, pokaz twojej inteligencji, juz zablyslas :)

Gość gość
przecież nikt nie jest tak naiwny, żeby wierzyć, że to 'rodowita Brytyjka' ;) trolololo

Gość gość
już się ośmieszyła, zero wiarygodności

Gość gość
Tak czosnkowa, Pisz posty po angielsku, posmiejemy sie, śmiech to zdrowie ;)

Gość gość
Czosnkowa, a polskiego na pewno nauczyłas sie w podstawówce, emigrantko z Pcimia dolnego, jakie trzeba mieć kompleksy, zeby nie umieć przyznać sie do narodowości.

Gość gość
Oszukana, widzisz ze on juz podjął decyzje, jego rodzina z Indii zawsze bedzie najważniejsza, jak on sie im sprzeciwi to tak jakby sie wyparł.

no to ze podjal decyzje to widze. Ale nie rozumiem jak mogl mnie tak perfidnie oszukac:-( Zranil mnie i siebie. Naprawde...nigdy tego nie zrozumiem:-( Dlatego wlasnie chcialam zapytac kogos kto zna ich kulture.

Gość gość
Psychopatka :)

Gość gość
Musi byc bardzo nudne te twoje brytyjskie zycie skoro masz taka prymitywna rozrywke jak wyzywanie ludzi. Wspolczuje szczerze

Normalny Brytyjczyk? Ahahaha emigrantko, kazdy normalny Brytyjczyk, poczawszy od politycznej sceny, do urzednikow, pracownikow biurowych, lekarzy i prawnikow wami gardzi. Trust me, mam przyjaciol bardzo wysoko ustawionych i nie chcialabys wiedziec co o was mowia :D Tylko w oczy wam tego nie powiedza ;) Wiadomo, ze trzeba choc cienia udawanej tolerancji zebrakom okazac 🖐️