Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol Marx

30 lat zero podbojów zero osiągnięć

Polecane posty

Gość Karol Marx

Brak dziewczyny, brak doświadczeń brak osiągnięć w życiu zawodowym mimo że większości prac wypruwałem się żeby sensownie zarobić. Mam po prostu dosyć - czy tak wygląda życie? :( Nie mam już sił na dalsze próby! k***a mać

Gość gość
Moze przechodzisz taki okres w zyciu ze masz zalamke, trzeba myslec pozytywnie, bo inaczej nic z tego nie wyjdzie, a bedzie jeszcze gorzej ...

Gość gość
Niestety, przeważnie tak dziś wygląda życie spokojnych, młodych ludzi. Nic na to nie poradzisz.

Gość gość
Tez mam takie odczucia, do tego dzisiaj mam wyjatkowo parszywy dzien. Chcialabym wypisac sie z tego klubu beznadziei.

Gość gość
idz do psychologa i mu o tym powiedz

Gość gość
Mam 32 lata i od jakiegoś czasu myślę ze przeoczylam najważniejszy czas w swoim życiu a teraz jest juz za późno na zabawę, spotkania i wychodzenie ze znajomymi...pomijając fakt ze przez mój pracoholizm juz ich niewielu zostało. Czas leci a ja tkwie w takiej beznadziei...wszystko powoli traci sens, dzień ucieka za dniem a życie przeciw na przez palce. Smutne :-( nie mam siły na czaty czy portale randkowe, jestem sama i czuje sie źle. Cos w moim życiu poszło nie tak

Gość gość
dziś - tzn co? jestes dziewica? nie przejmuj sie zawsze jeszcze to mozesz nadrobic zadbaj o sibie badz szczupla i seks znajdziesz latwo

Gość gość
gość dziś masz moze gg?