Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnie udo

ból kości udowej,osteochondroma? pomóżcie proszę.

Polecane posty

Gość boli mnie udo

witam. zacznę od tego ze jakieś 5 lat temu, może więcej , mialem chirurgicznie usuniętą wyrośl chrzęstno-kostną kosci udowej, nie pamietam dokladnie ale guz siedział typowo, tuż nad kolanem, w przynasadzie dalszej kości udowej coś takiego. od czasu do czasu noga bolała głównie przeciążona bo pracowałem ciezko fizycznie. od pół roku mam lekką pracę nie przemeczam sie fizycznie wiec noga "nie potrzebuje odpoczynku", a ostatnio bardzo mnie boli, ale to nowy ból, wczesniej bolało inaczej. dosłownie czuje jakby co jakis czas "dziobało" mnie z przodu w kość, troche wyżej niż mam blizne i obok, bo blizna jest po wewnętrznek stronie uda a boli z przodu uda. nie boli cały czas ale co kilkadziesiąt sekund lub minutę dziobie mnie tak właśnie w tej kości czasem do tego stopnia ze sie budze w nocy. nie jest to okropny ból ale przeszkadza i obawiam sie czy znow coś tam sie nie dzieje. do lekarza musze dlugo czekac wiec proszę może ktoś sie zechce wypowiedź po objawach co to jest. chciałbym tylko żeby to nie byl znow guz bo boje sie kolejnego zabiegu. pozdrawiam

Gość boli mnie udo
nikt nie podzieli sie opinią?

Gość boli mnie udo
:-(