Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merida79

Mitoxine opinie jak rzucić palenie czy działa

Polecane posty

Gość gość
WSZYSTKO FAJNIE TYLKO DLACZEGO TAK DROOOOOOGO?

Gość gość
@up typowy polaczek wszystko najlepiej za darmo by chcial... ŻENADA :/

Gość gość
POLECAM! :)

Gość gość
I znowu jakaś bujda.Byłem w aptece,niestety nie ma tego w sprzedaży.

Gość gość
Wystarczy zerknąc w wujka gugla. Mitoxine to chemioterapeutyk! Stosowany w chemioterapii raka! Można się tylko domyslić, jakie spustoszenia robi w wątrobie i nerkach. Nie wiem, komu odwaliło,żeby sprzedawać go na palenie, może jakaś partia leku została wycofana i ktoś chce zrobić na tym biznes wciskając kit.

Gość gość
Ja korzystałem i mogę rzeczywiście polecić. Świetnie się czuje, po kuracji jestem juz 4 miesiące? coś koło tego. Skóra odżywia się - to widać jak się nei pali. super sprawa taki Mitoxine

Gość gość
Efekty są po Mitoxinie :) Ja już nie pale z 2 miesiące i nic mi sie nei chce

Gość gość
Ludzie ktoś sobie reklame robi tym wątkiem....Nie nabierajcie się.

Gość gość
Sama sie zastanawialam dlaczego ten Mitoxine działa,a bo w pudełku są same naturalne ekstrakty. Oni ładnie to zaprojektowali

Gość gość
Kupiłam dla mojego ojca. Palacz i śmierdziuch straszny. Nie chciał stosować z początku, później jakoś przekonałam go razem z siostrą. W chwili obecnej muszę dokupić kolejne opakowania bo postawił sprawę jasno. Albo mitoxine albo paczka dziennie. Teraz wszyscy są zadowoleni - POLECAM!

Gość gość
Kto jest producentem ? na stronie internetowej brak danych....

Gość gość
Próbowałam już chyba wszystkiego... Doszło do tego, że prosiłam rodzinę z niemiec by mi przysłali jakiś najsktueczniejszy na tamtym rynku środek do rzucania palenia - niestety nawet on mnie zawiódł. Ostatnią deską ratunku był mitoxine, który podrzucił mi kolega bym spróbowała. Nie sądziłam, że efekty będą tak piorunujące. Stosuję go do dziś dnia - jutro minie dokładnie 3 tydzień. Jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem i w dodatku bez uzależnienia! POLECAM WSZYSTKIM !!!

Gość gość
UWAGA: Z tym produktem było tak że poleciła mi koleżanka i go kupiłem. Obsługa bardzo miła, dostawa szybka jednak moje pudełko przyszło trochę zgniecione smutas.gif Wiec firma powinna popracować nad spedycją. Jeśli chodzi o efekty i czy Mitoxine działa, mogę zdecydowanie polecić i powiedzieć że ja jako prawdziwy smok, już nie palę. Nawet nie chodzi o zdrowie, ale kase! usmiech.gif

Gość gość
Ludzie to REKLAMA nie nabierajcie sie..Żenująca reklama.A gdzie skład tego leku?Może na nie palenie pomoże bo wykitujecie na coś innego w szybkim czasie?Ale zawsze znadzie sie głupi co to kupi.To reklama.

Gość gość
POLECAM :)

Gość gość
Próbowałam już chyba wszystkiego... Doszło do tego, że prosiłam rodzinę z niemiec by mi przysłali jakiś najsktueczniejszy na tamtym rynku środek do rzucania palenia - niestety nawet on mnie zawiódł. Ostatnią deską ratunku był mitoxine, który podrzucił mi kolega bym spróbowała. Nie sądziłam, że efekty będą tak piorunujące. Stosuję go do dziś dnia - jutro minie dokładnie 3 tydzień. Jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem i w dodatku bez uzależnienia! POLECAM WSZYSTKIM !!! Powtarzasz się.I za bardzo polecasz,w bajki nie wierzę.

Gość gość
Mi poleciła koleżanka i stosuje juz 3 tydzien - efekty naprawde ddobre. Desmoxan nicorette itd - nic z tego nei dzialalo

Gość gość
Rzucić palenie jest bardzo ciężko, z tego co piszecie, że to taka prosta sprawa z Mitoxine. Ile kosztuje kuracja? ciekawa jestem. Po odstawieniu nikotyny organizm odczuwa głód a najgorsze są nawyki - po obiedzie paliłam, na spacerze paliłam, co zrobić z rękoma, bo czegoś brakuje. Paliłam 32 lata, od ponad 5 lat nie palę dzięki lekarzowi rodzinnemu (dostałam receptę, za lek zapłaciłm 10 zł - to nie był Mitoxin) Ale to nie leki są w tym najważniejsze tylko MOCNE postanowienie, że dziś nie zapalę. Jutro też od rana - dziś nie pale i tak przezywać każdy kolejny dzień - bez papierosa. Wszystkim, którzy borykają się z tym problemem życzę powodzenia:D

Gość gość
he he he ..marne to przekonywanie,do dziś dnia biorę itp,he he czyli trzy tygodnie,itp..żenua....Nie bądzcie naiwni

Gość gość
Dokładnie kobieto palaca 32 lata.ja palę 15 i próbowałam wszystkiego i tylko silna wola i wiara,że się uda....swoja drogą ciekawa jestem co to za lek dostałaś..nie znam żadnego w tak nikiej cenie.brałam tabex(desmoxan) i nic, brałam zyban i serce mi chciało wyskoczyć,odstawiłam(ale był chyba najlepszy)...i tak palę nadal.

Gość gość
Ludzie nie bądźcie naiwni zapytajcie swojego lekarza co sądzi o tym leku .To silny antybiotyk antracyklinowy pochodna antrachinonu używany w kuracji przeciwnowotworowej w dodatku nie zarejestrowany w Polsce. Masa działań niepożądanych.

Gość gość
Fajny produkt :)

Gość gość
Widać że konkurencja jak zwykle postanawia wypowiedzieć się o produkcie i na neigo napluc. Ja korzystałam z Mitoxine i swoim honorem gwarantuje że polecam, że działa. Nic wiecej nie powiem, nie bede wdawać się w te głupierozmowy z ludzmi tutaj

Gość gość
ile kosztuje ten lek?

Gość gość
Co prawda nie należę do żadnej konkurencji farmaceutycznej ale zainteresowały mnie negatywne niektóre komentarze.Skonsultowałem się ze znajomym farmaceutą i niestety te negatywne komentarze NIE są pozbawione racji.Ponadto wystarczy poczytać trochę o tym leku choćby w internecie. Zastanawiający jet też brak informacji o nazwie producenta (dystrybutora) na jego stronie www... oraz jego danych kontaktowych. Pozdrawiam zdrowo myślących

Gość gość
Mitoxine kosztuje 119 zł ja kupiłam dwa tygodnie temu i z ciekawoscie weszlam co ludzie piszą. Widzę że nie tylko ja jestem zadowolona! :)

Gość gość
ciekawe, w ciągu doby jest 50 wpisów zachwalających mitixine, niektóre podobne do wpisów na stronie producenta. Czyżby palacze czekali na takie fora i hurtem polecali lek?

Gość gość
ja tez nie pale, ale nie po jakis dziwnych prochach, nawet nie wiadomo skad one są. Albo silna wola albo akupunktura i mozna rzucic w ciagu jednego dnia a nie m-cy

Gość minimalista
Ten suplement diety zawiera 120 mg morwy białej (morus alba) i podobne preparaty kosztują ok.15-20 zł. Źyczę naiwnym sukcesów w rzucaniu palenia.