Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merida79

Mitoxine opinie jak rzucić palenie czy działa

Polecane posty

Gość masar
kicha tani teatr absurdu reklamowego:D

Gość paalcz nałogowy
mitoxine to ciekawy preparat, moja żona jest farmaceutą i nawet nie słyszała tej nazwy, dowiadywała się w innych aptekach i jak myślicie? nikt o tym leku nie słyszał, nie jest dopuszczony do legalnego handlu. Na stronie producenta zachwalają "lek", jednak nie znajdziecie tam kto jest producentem. Jeżeli ktoś ma za dużo pieniędzy i końskie zdrowie, może spróbować. Ja niestety jestem palaczem, ale tego świństwa na pewno nie kupię. Poszukam czegoś innego. Może uda mi się w końcu wygrać z nałogiem, ale na pewno nie z mitoxine. Życzę wszystkim palaczom, którzy chcą zerwać z nałogiem wytrwałości i nie uleganiu szarlatanom, którzy szybko chcą się wzbogacić naszym kosztem.

Gość gostek23
odwiedziłem stronę mitoxine i zauważyłem, że komentarze są spreparowane w dość prymitywny sposób, nie dajcie się nabierać.

Gość gość
Fake domena sama sugeruje 5.....com, wpisy fb na stronie fikcyjne, zero kontaktu.

Gość gość
Na opakowaniu tego produktu w miejscu gdzie zwykle podawany jest skład widnieje napis "Morus alba" co po łacinie oznacza po prostu morwa biała. Więc pewnie nie jest szkodliwy ale palenia się raczej z jego pomocą nie rzuci.

Gość gość
na stronie mitoxine ostatni wpis dodany 12 minut temu, tak widnieje od kilku dni. Oczywiście komentarza dodać się nie da. Potrudziłem się i próbowałem poszukać na fb osób, które zachwalają to gó.....Nie ma takich profili. Chcecie rzucić palenie? Poszukajcie czegoś innego. W żadnej aptece o mitoxinie nie słyszeli.

Gość gość
ściema

Gość gość
Dobry wieczor. chciala bym to kupic ale nie wiem jak.mieszkam w niemczech, a wysylka jest tylko w polsce.moze ktos mi poradzi w tej sprawie.bardzo prosze. serdecznie pozdrawiam. halina

Gość gość
czekam i czekam i nic ile czekaliscie na przesyłke?

Gość matko_bosko
Hej, też się tym zaciekawiłem, sprawdziłem stronę 5...com i tak jak piszą przedmówcy, to co tam na dole wygląda na wtyczkę facebook tak naprawdę nią nie jest - jest to zwykła ściema. Idąc dalej, na FB pod linkiem /mitoxine występuję jakiś gostek z Maroka :D Ale chciałem się dowiedzieć czegoś więcej, więc szukam leku po nazwie... i tutaj dopiero się zdziwiłem. Otóż jedyny preparat o tej nazwie, jaki znalazłem, to lek bazujący na substancji chlormetyna, za wiki: "Pierwszy lek przeciwnowotworowy zastosowany już w latach 40. Obecnie ze względu na bardzo dużą toksyczność i działanie miejscowo drażniące, praktycznie nie używany w onkologii." Tutaj chyba po prostu zbłądziłem i trafiłem na inny lek o tej samej nazwie ;) Bo faktycznie, jeżeli przyjrzeć się zdjęciom opakowania to widać tam "morus alba" - morwa biała, ale to przecież jest stosowane przy cukrzycy czy walce z nadwagą. Do tego brak jakiejkolwiek informacji o producencie czy chociaż dystrybutorze tego preparatu.. ech śmierdzi to na kilometr, ja nie kupuję i Wam też odradzam. Chciałbym rzucić palenie w sposób łatwy i przyjemny, ale na takie naciąganie się nie nabiorę ;)

Gość gość
Ja też posprawdzałam odnośniki do FB, nie istnieje tam ani profil tego preparatu (który rzekomo polubiły już tysiące osób), jak również nie istnieją profile użytkowników polecających preparat. Wygląda na to , że to jedna wielka ściema. Zero danych kontaktowych. Szkoda tylko, że coś mnie tknęło i zaczęłam to sprawdzać po zapłaceniu kasy. Coś czuję, że 119 zło poszło w p...du.

Gość mota
na wszelko wypadek ostrzegam przed tym preparatem. Jest do srodek do zwalczania nowotworow. Po zazycu preparatu wystepuja objawy niby zatrucie, wymioty, niwchec, bole glowy, bezsennosc, pragnienie, wymioty. Wszystkie te dolegliwosci wystepuja wielokrotnie wzmocnione po zapaleniu i wdychnieciu pierwszego dymu, a kolejne prowadza do takiego stanu i poczucia zartucia, ze napewno kontynuowanie dalszego palenia staje sie niemozliwe. Wie pojolem w jako sposob preparat Mitoxine dziala na moj organizm. Gdy ktos chce cierpiec-moze zazywac ten preparat i probowac moze do tego dalej palic papierosy. Mnie samemu-stalo sie wprost niemozliwe dalsze palenie. Kiedy zdecyduje sie na dalsze zazywanie preparatu to nie moge palic papierosow gdyz czuje sie wtedy b. kiepsko. Ja wiec wybralem tabletki no i nie pale. Zobacze jak dlugo wytrzymam. Mysle , ze jak mi cos nie wysiadzie to bedzie ok.

Gość atom mota
Mi - toxine / opinie, -jak rzucić palenie? czy działa? moja - trucizna - dziala 100% / bo po zatruciu stracisz chec na palenie. Drastyczny ale dzialajacy sposob na rzucenie palenia, hahihaha!!

Gość gość
Nie bądźcie naiwni! To samo jest z suplementami na odchudzanie. Chodzi o kasę, a że wiadomo Polaka naiwnego łatwo omamić i ściągnąć z niego - kolegi mama jest farmaceutką od 25 lat i nikt o tym nie słyszał!! Ci co dali pozytywne wpisy,że rzucili palenie,a jeden facet nawet rodzinę odzyskał... żałosne, bo te wpisy są od dystrybutorów. Także silna wola jedynie Wam pomoże i trochę rozsądku! Pozdrawiam Marian

Gość gość
Uwaga!!!!Oszuści,nic nie wysyłają!!!!

Gość gość
witam,zakupiłem mitoxine j,ednak na opakowaniu brak jakiejkolwiek informacji o producencie czy dystrybutorze produktu .brak też jakiejkolwiek ulotki jak stosować,czy są jakieś przeciwwskazania ,czy można brać inne leki itd.jak wyczytałem mitoxine czy też inaczej zwane chloormethine to wycofany z obiegu lek stosowany w chemioterapii zwalczający komórki rakowe

Gość gość
w jaki sposób wiec artykol sponsorowany znajduje się na Onecie,ktos natychmiast powinien się tym zainteresować aby nie narazac ludzi na niebezpieczenstwo

Gość gość
Ja pierdzielę żona mi to zakupiła i teraz się zastanawiam czy czasem nie chcę mnie podtruć. Ciekawe jak długo pociągnę może będę brał na niby a palenie postaram się rzucić i wszyscy będą zadowoleni. pozdrawiam

Gość gość
ydaje mi sie ze to wielka sciema z tym cod lekiem Poniewarz w mojej miejscoosci jest ok 30 duzych aptek i zadna nie slyszala nazy tekiego leku kazda z aptek na moja prosbe wertoala hurtownie w jakich sie zaopatruja Hurtownicy stawiali oczy na zapytanie o ten cudowny z pozoru lek nigdy nie slyszeli o tym leku wiec smiem watpic jak sie tu niekturzy wypowiadaja ze mozna go kupic juz w naszym Kraju a tym bardziej Aptekach NACIAGACTWO?????????

Gość gość
g***o warta trucizna

Gość gość
Sciema to podstawa he Matki,Zony i Kochanki wraz z rodziną i przyjaciółmi

Gość gość
i znów kłania się tzw. czytanie ze zrozumieniem. Skład mitoxine czyli morus alba L. to nazwyklejsza MORWA BIAŁA za tyle kasy! lepiej tabex lub desmoxan, bo to działa na serio.

Gość gość
Skład: morwa biała. smiech na sali. dziękuję za uwagę

Gość gość
wydaje mi się totalny kit,na ich stronie włącza się czat,ja zadaję pytania-zero reakcji-kilkanaście razy i nic,nie były trudne:skład,producent,ulotka.ja na pewno nie kupię

Gość gość
Desmoxan lub tabex ( dla chetnych składnik toksyna hihi) oba na tym samym składniku. U mnie podzialało, a różne cuda stosowałem. Całość 25 dni, ja po 12 przestałem jeść tabsy, bo poczytałem na temat składników, ale starczyło. Paliłem 23 lata ;)

Gość gość
Witam. Czy ktos sie orientuje w jaki sposob moge zamowic ten lek? Dodam, ze mieszkam w UK i niestety proba zakupu nie powiodla sie. Czyzby Mitoxine dostempny byl JEDYNIE w Polsce? :-(

Gość gość
stanowczo polecam CHAMPIX jest rewelacyjny niestety bardzo drogi, w UK bezpłatny na receptę.Ja stosowałam działa super zero objawów odstawienniczych. Głównym składnikiem jest WERENIKLINA. Poczytajcie na Wikipedii naprawdę warto.

Gość krzysztof z kalisza
kupiłem i uzywam ale na mnie kompletnie nie działa pozatym zastanawia mnie dlaczego nie ma producenta tego specyfiku nie ma żadnej wzmianki o rzuceniu nalogu na opakowaniu i brak ulotki jak w każdym lekarstwie.kupiliśmy w 3 w promocji moi koledzy nie biorą tych tabletek bo tak naprawdę nie są pewni ich pochodzenia a może to made.in.hina dla mnie kicha

Gość gość
zciema oszustwo wyciag z morwy białej hihiii i to ma byc na rzucenie palenia 124 zł na obnirzenie cukru smiech koniecznie jak nie otrzymam zwrotu kasy policja i postepowanie za oszustwo

Gość lukasz radom
Jedna wielka sciema!!! Na opakowaniu nie ma slowa o tym ze pomaga to zucic palenie. Nie ma podanego producenta tylko dla kogo wyprodukowano. Zadnej ulotki!!! Adres nadawcy to Hamiltons Group Limited 02-732 Warszawa ul. Podbipiety 27 tel.586602754. Pod wskazanym adresem znajduje sie blok mieszkalny a gdy zadzwonilem pod numer telefonu nadawcy dodzwonilem sie do tej firmy ale w Gdyni!!! Zostalem uprzejmie poinformowany ze nie ja pierwszy zostalem oszukany. Pozdrawiam i udanej kuracji zycze.