Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mjuuugoaa

Czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość Mjuuugoaa

Czy jestem mega zazdrosna czy normalnym jest ze moj chlopak na imprezie na ktora przyszedl ze mba i z naszymi znajomymi stoi i gada z dziewczyna spoza towarzystwa i nawet mnie nie przedstawia? Mowi potem ze to normalne ze poznaje ludzi i dla niego obojetne czy rozmawia z facetami czy z dziewczynami bo po prostu chce ludzi poznac. Ja mu na to ze ja w tym czasie bylam sama i to o moje towarzystwo powinien dbac a nie jakiejs laski...i ze dla mnie jak sie zagaduje na imprezie do obcej laski to raczej nie o pogodzie... Co myslicie? Bo z mojego doswiadczenia jak kolesie do mnie zagaduja to tylko po to zeby mnie wyrwac dlatego szybko ucinam rozmowe i odchodze a oni sobie gadali...

Gość gość
spadówa

Gość Mjuuugoaa
??

Gość gość
To nie ucinaj rozmowy z innymi i sprawdź jego reakcje. Twoj chłopak nie zachowuje sie normalnie i najprawdopodobniej cie zdradza, chce zdradzić lub szuka nowej dziewczyny.

Gość gość
Moj chłopak nigdy nie zostawiłby mnie samej na imprezie, ja też nie odeszłabym rozmawiac z jakimś chłopakiem zostawiając go samego. Po to sie idzie razem, zeby sie razem bawić, a podchodzić do innych powinno sie razem tzn. albo obeje do tych samych ludzi, albo każde rozmawia z kimś innym.

Gość Mjuuugoaa
Ja rozmawialam w tym czasie. Kims innym ale z towarzystwa. A on po prostu stal i gadal nic specjalnego ale nie pamieta nawet o

Gość gość
odegraj sie tak samo jak on;)

Gość Mjuuugoaa
Ale to normalne ze w zwiazku mozna gadac z inna laska na imprezie?

Gość gość
Więcej dystansu i luzu przydałoby wam się dziewczyny, strasznie się spinacie, przecież nie zostawił cię na całą imprezę, tylko na chwilę. Nie ma nic złego w poznawaniu nowych ludzi, o to zazdrosne są tylko laski z kompleksami.

Gość Mjuuugoaa
No moze i racja, choc zdziwilbys sie jak wygladam ;p