Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebraaa2

Mam doła....bo

Polecane posty

Gość zebraaa2

Witam. Mam doła, bo moim problemem jest zamartwianie się na zapas,normalnie nie umiem się z tego ,,wyleczyć", a do psychologa z tym wstydzę się iść. Mam męża, córkę i synka, na razie jestem kurą domową i martwie się już do przodu, czy znajdę pracę, czy sobię dam w niej radę, bo ogólnie wszystkiego się boję i wszystko mnie stresuje i nie wyobrażam sobie pracować w stresujących warunkach. i tym właśnie zamartwianiem marnuje sobie ten czas i to szczęście, bo przecież niczego mi nie brakuje. Pocieszcie)

Gość kakaka7777
Ja mam tak samo... niestety. Już uroiłam sobie raka piersi latałam po lekarzach a okazało się po wycięciu bo oczywiście chciałam to sprawdzić ze jest to stan zapalny na skorze piersi nic groźnego. To potem miałam raka szyjki macicy bo ciagle miałam stany zapalne lekarze badania i wszystko jest o.k. Przed tym wszystkim uroiłam sobie ciezka chorobę u mojego dziecka bo miał a w zasadzie ma 3 spore wezly chłonne na szyjce które mu w ogole nie maleja latałam po szpitalach ryczałam a dziecko zbadali potem za 3 mies kontrol itd. i chory nie jest a ja do lekarza w szpitalu ze to może bialaczka...:-( naczytam się tego p**********o internetu i warjuje!!!!!! I mam tak jak ty... naprawdę boje się wszystkiego i mam same czarne wizje widze ze ludzie patrza na mnie dziwnie a lekarz zapytal czy ja czasami nie potrzebuje pomocy psychologa..... i rozmyślam nad tym . Doam jeszcze ze od wczoraj boli mnie glowa a ja już mam myśli ze jakiegoś tętniaka tam mam.... Noz k********* nigdy taka nie bylam a teraz???? Sama ze sobą już nie mogę....

Gość zebraaa2
Nie no, aż takich czarnych mysli to nie mam, tylko na punkcie pracy, że sobie nie dam rady. chyba otworze coś swojego,, wtedy sama będę sobie szefem) tylko co tu otworzyć, następny problem...