Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubiana przez innych ze względu na atrakcyjnosc.

Polecane posty

Gość gość

Oprócz tego,że jestem atrakcyjną 22-latką, to mimo tego,że jestem ładna nie mam wrednego charakteru ani nic z tych rzeczy. Ile razy uśmiechnę się do kogoś -np. z mojej grupy (ze studiow), a ten ktos nie odzwzajemni uśmiechu. Trzymam z jedną koleżanka, ale tez widzę ile razy mnie zmierzy całą czy cos;/ Moja szwagierka to samo głupio mi dogaduje niekiedy, powiedziala,ze jak bedzie miala chlopaka to nigdy go nie poznam(niby w zartach,ale jednak...) Za to dzieciaczki malutkie mnie uwielbiają, smieją się do mnie itd. Jestem b, wrazliwa osoba i meczy mnie to,ze niektorzy ludzie tak sie ze mną obchodza..

Gość nie przejmuj się nikim
nie przejmuj się opiniami co cię oni obchodzą? to w twoim umyśle roją się takie myśli, to jest twój problem!

Gość gość
Moja szwagierka to samo głupio mi dogaduje niekiedy, powiedziala,ze jak bedzie miala chlopaka to nigdy go nie poznam(niby w zartach,ale jednak...) @@@ Zazdrość. Boi się,że sprzątnęłabyś jej go sprzed nosa.

Gość gość
Czy to oby na pewno ze względu na atrakcyjność nie jesteś lubiana? Znam wiele atrakcyjnych osób, które są lubiane.

Gość PiSda
ale często kobiety nie lubią innych atrakcyjnych kobiet. już takie jesteśmy niestety bure suki

Gość gość
mozesz podac gg?