Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałam ostatnio chłopaka, który podrywał mnie i koleżankę a okazało się,że ...

Polecane posty

Gość gość

ma dziewczynę! już wiem czemu nie chciał dodać nas na fb :O faceci są beznadziejni! flirtował z nami obiema, ale na moją koleżankę patrzyl tak jakby się zakochał, byłam pewna...ona zresztą też odniosła wrażenie,że on ją podrywa, naprawdę tak się zachowywał! dodam,że nieskromnie mówiąc ja i moja koleżanka jesteśmy dużo ładniejsze od jego dziewczyna,która wydaje się być wręcz brzydka (dlatego rozumiem,że podjarał się moją koleżanką)

Gość gość
A czy ten chłopak ma na imię Andrzej? Cholera miałam identyczną sytuację bo napisał do mnie chłopak na fb i zachowywał się dziwnie niby zainteresowany mną chciał się spotkać ale do znajomych zaproszenia nie przyjął tłumacząc że musimy się lepiej poznać itp wziął numer miał napisać, mieliśmy się spotkać a ten się nie odzywa wogóle od tamtej pory..strasznie dziwny..

Gość gość
nie miał na imię Andrzej :) bardzo młody to chłopak, 20 parę lat, dla mnie to on jest kumplem i tak, jednak przykre,że jego dziewczyna o niczym nie wie...a może też go zdradza w swoim mieście

Gość gość
nie miał na imię Andrzej :) bardzo młody to chłopak, 20 parę lat, dla mnie to on jest kumplem i tak, jednak przykre,że jego dziewczyna o niczym nie wie...a może też go zdradza w swoim mieście

Gość gość
a pierwsza litera jego imienia to?

Gość gość
imie jednego to K, a drugiego P