Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysyłanie nagich fotek chłopakowi

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Moja kumpela od 2 miesięcy ma chłopaka. Dzisiaj mówiła, że w sobotę wysłała mu swoje nagie zdjęcia (poprosił ją o to). Bardzo mnie to zdziwiło, bo przecież to, że są ze sobą teraz wcale nie oznacza, że za tydzień także będą razem? A co jeśli ten chłopak pokaże je kolegom albo wrzuci do internetu? Koleżanka powiedziała, że związek powinien opierać się na zaufaniu i uczciwości i na pewno do niczego takiego nie dojdzie. Nie sądzę... Abstrahując już od tego konkretnego przykładu - co myślicie o wysyłaniu nagich zdjęć chłopakom? Robicie/robiłyście tak?

jeśli jej ciało należy do niego - a należey, bo ona nie ma prawa go "zdradzić" - to dlaczego nie miałaby wysyłać fotek? dla mnie to to samo.

Gość gość
Bardziej chodzi mi o zaufanie - 2 miesiące to niedużo. Biorąc pod uwagę, że mamy po 19 lat trochę naiwne jest myślenie, że będą ze sobą do końca życia. Piję do tego, że przecież tego typu foty mogą w każdej chwili pojawić się w necie. Ja - mimo, że raczej nie mam się czego wstydzić - nigdy, ale to nigdy nie wysłałabym rozbieranych zdjęć facetowi :(

Gość gość
Jeśli Cie zżera zazdrość to sama mu wyślij swoje nagie fotki. Nie zrobiłabyś tego?? A tak pozatytm to po c*******a się wcinasz w czyjes sprawy??

Gość gość
Ja wysyłam czasami mężowi, jak jest w delegacji. Tak dla zabawy, bo to fajne czasami . Nie wie czy wysłałabym chłopakowi z tego powodu który opisałaś. Głupi by było nagle znaleźć się w necie. Ale są kobiety które mają to gdzieś, a nawet same zamieszczają swoje roznegliżowane foty.

Gość gość
ale przed facetem bys się rozebrala?? no na pewno. a skad wiesz ze na polce nie stoi aparat i pstryka Ci zdjęcia??

Gość JasnowidzXXL
Naiwność, żeby nie powiedzieć głupota, nie zna granic! Ile lat ma ta dziewczyna? Nic jej nie nauczyły przykłady nieszczęść całych tabunów dziewczyn jej podobnych? Co za kretyństwo!

Gość gość
po zerwaniu zdjęcia trafią do internetu, dziewczyna z rozpaczy i wstydu popełni samobójstwo

Gość gość
powiem wam że ja kiedyś też wysłałam chłopakowi takiemu fotki ale w bieliźnie i nagie ale nic nie było aż tak widac rozstaliśmy sie, ale wysyłałam mu zawsze bez głowy bo potem bedziesz chciała dejsc to bedzie cie szantazował 2 miesiace to zbyt krótko. A kiedyś wysłałam swojemu nowem facetowi z którym juz jestem długu is trasznie sie zdenerwował normalnie szok wiecej tego nie zrobiłam

Gość gość
ale co się takiego stanie, jeśli jej fotki się znajdą w necie? jeśli jest ładna - to jej tylko pomoże jeśli jest paszczurem - nikt się nie zainteresuje

Gość gość
dlaczego ma popełnić samobójstwo? bo parę osób zobaczy jej owłosioną c/i/p/k/ę?

Gość gość
mojemu chłopakowi jakaś hot 17 - tka wysyłała takie swoje zdjęcia.. Co prawda w bieliźnie ale twarz widać.. Przekopiowałam je sobie i właśnie się zastanawiam gdzie je umieścić :D

Gość gość
dlaczego ma popełnić samobójstwo? Bo w wieku 18 czy 19 lat inaczej się myśli i bardzo ważna jest opinia znajomych, a kiedy cała klasa czy szkoła to zobaczy to dziewczyna nie wyjdzie z domu ze wstydu

Gość gość
chodzi o to, że takie dzieci nie myślą o tym co robią. Facet każe to posłuszna kobieta to robi

Gość gość
17.03.14 Dziecko, do lekcji marsz! Mam chłopaka i nie mam zamiaru nikomu swoich nagich fotek wysyłać. Gdybyś umiała czytać ze zrozumieniem, to wiedziałabyś, że to tylko przykład, a w tym temacie zastanawiam się OGÓLNIE nad takim zjawiskiem. Przeliterować? @ JasnowidzXXL 19 lat.

Gość gościówa  z 17 16
c/h/u/j ci w d/u/p/ę suko zas/rana zwiędła prukwo

Gość gość
a co jak facet wysyła nagie fotki dziewczynie? nie są ze sobą? co o tym myśleć?

Gość gość
a co jak facet wysyła nagie fotki dziewczynie? nie są ze sobą? co o tym myśleć?

Gość gość
Ja sama od siebie wysylam Mężowi nagie zdjecia -(jak mnie pamiec nie myli to sam od siebie nie poprosil) bo mnie to strasznie kreci heee i uwazam ze nic w tym strasznego:) chce by to mnie nago ogladal i pragna a nie inne i dla mnie to zrobie fotki nagiej zaden problem:) w koncu jestem Jego Żoną:)

Gość gość
Ja nie wiem może to być dobre ale i też złe zanim wysłała te zdjęcia mogła się porządnie zastanowić a tak w ogóle to jak się mastrubować (jestem 13-letnią dziewczyną i chcę zacząć a przynajmniej spróbować)

Gość gość
No wiecie warto wiedzieć

Gość gość
No wiecie warto wiedzieć

Gość gość
Od mojego męża kolega z pracy pokazuje nagie foty swojej żony. To jest okropne.

Gość gość
to jej peezda będzie na inernecie na bank.