Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona_onaa

Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży? Błagam o pomoc i odpowiedzi!

Polecane posty

Gość Zmartwiona_onaa

Biorę tabletki antykoncepcyjne. Gdy wzięłam pierwszą tabletkę nowego, kolejnego opakowania to po upływie około 2.5 godzin wystąpił u mnie jednorazowy luźny stolec. W ulotce jest uwzględniona nasilona biegunka, a u mnie to miało miejsce raz. Później wszystko było w porządku, luźne stolce występowały, ale po upływie około 10-11 h od przyjęcia tabletek. Dziś jestem przy ostatniej czynnej tabletce. O godzinie 21 wezmę ostatnią czynną tabletkę, od jutra tabletki placebo, czyli 7 dniowa przerwa. Od dziś południa zaczęłam brać antybiotyk, wzięłam jedną tabletkę antybiotyku, bo niestety było to konieczne, ponieważ od wczoraj jestem bardzo chora. Dodam, że przy tym opakowaniu tabletek, uważaliśmy z partnerem i nie kończył we mnie ani razu, zawsze na zewnątrz. Pomóżcie i odpowiedzcie proszę jakie jest prawdopodobieństwo ciąży? Czy mam się czym przejmować? Co myślicie? Czekam na krwawienie z odstawienia jak głupia!!!

Gość gość
Nie masz się czym przejmować

Gość kaisa87777
wg mnie nie musisz sie przejmowac ale nie rob nic podczas stosowania antybiotyku i 7 dni po.

Gość gość
Dziewczyno poczytaj na temat sexu,a dopiero później się ****aj.Pochwę masz po to,aby facet ją napełniał.Twoja wiedza na temat bzykania jest mniej niż "0"

Gość gość
antybiotyk nie ma nic wspolnego z tabletkami, nie ma prawa wejsc w inerakcje, i nie wejdzie. tabletki antykoncepcyjne to takie same hormony, ktore produkuje twoj organizm. nie masz sie czym przejmowac, objawy uboczne nie maja nic wspolego z dzialaniem antykoncepcji. nie musisz sie niczym przejmowac, jedynie mozesz zmienic tabsy by nie miec efektow ubocznych